Sponsoreret af Asnæs Vinen & Co, Champagnekælderen, Råstoff, Knaplund Destilleri & ISH

En alkoholfri Gløgg, du aldrig ville gætte, var alkoholfriish.jpg

Danske ISH har udviklet en alkoholfri Gløgg, der med garanti vil imponere derhjemme. Den er nemlig fyldig og smager af en god, traditionel julegløgg – bare uden alkoholen.

ISH Gløgg består af en blanding af julekrydderier med noter af vanilje, kanel, kardemomme og nelliker, der er skabt til at lune i en kold tid. Og den er allerede blandet op, så det eneste, du skal gøre, er at varme den forsigtigt op i en gryde under omrøring. Servér den i en kop med en blanding af mandler, tørrede tranebær eller blot en frisk appelsinskive.

Se mere på ishspirits.com.

Cocktailmagi til julenknaplund_santas_dirty_cream_knaplund.png

Fejr julen med Knaplund Destilleris opfindsomme kvalitetsjulecocktails. Knaplunds stjerne er en ’Santas Dirty Cream’, en cremet, moderne drøm på destilleriets fineste spiritus – perfekt til vintersortimentet i barskabet. Eller hvad med en ’Gold Citrus Sour’ – en hyldest til de klassiske smage med et twist af Knaplund? I den mere rene og enkle afdeling finder du ’Snehvide’. Og til at runde aftenen af: en ’WinterSpiced Latte’, som kombinerer dybe kaffearomaer med julens krydderier.

Se mere på knaplund.dk.

Perfekt til Espresso Martini og White RussianSpritfabrikken Danmark.jpg

Råstoff Coffee Liqueur er en lækker dansk kaffelikør lavet på Arabica-bønner, hvilket giver en fyldig og intens smag. Den kan nydes året rundt. Ren med is eller i drinks og cocktails – eksempelvis til de to stilsikre favoritter White Russian og Espresso Martini. I varm kakao eller kaffe gør den det også godt. Og hvis din irske kaffe har brug for et pift af noget ekstra, er Råstoff Coffee Liqueur også svaret.

Se mere på raastoff.dk.

Alt, hvad hjertet begærerasnasvin_arets_julekasse_vinenogco_640x480.jpeg

Hvis hjertet begærer det meste, så er årets smagskasse fra Asnæs Vinen & Co. lige netop det, du skal have fat i. Her får du både tre styk af årets lokale juleøl, tre flasker af årets julevin plus en enkelt flaske af årets juleportvin. Øllen, der hedder Kong Gulerod, er fra den lokale producent Deeper Roots og er lavet i samarbejde med Michelin-kokken Claus Henriksen. Julevinen er en lækker Côtes du Rhône, som passer i de fleste munde, og som har tilpas med syre, så den går perfekt til den fede julemad (se også her, hvad Asnæs’ egen vinmand går med juleaften). Endelig er der portvinen: drikkemoden, meget indbydende, fløjlsblød og lækker. Med andre ord akkurat, som den bør være.

Varm champagnetoddy og champagne til nytårsaftenVintage Champagne ApS.jpg

I julemånederne serverer Champagnekælderen deres lækre champagnetoddy, som kan nydes både to stay og to go to-go hver torsdag og lørdag på Nørre Søgade 21 i København. Perfekt til din gåtur rundt om Søerne. Toddyen giver nemlig varmen i mere end én forstand. Den består af ginger beer, hjemmelavet kanelsirup, krydret julesnaps fra Copenhagen Distillery toppet med champagne.

Sammen med julen kommer nytåret naturligvis også, og her har Champagnekælderen din ryg med Danmarks største udvalg af champagne. Butikken på Nørre Søgade 21 er åben 27.-31. december, hvor deres kompetente medarbejdere står klar med smagsprøver og vejledning, så du kommer hjem med de helt rigtige flasker til nytårsaften.

Se mere på champagnekaelderen.dk.