Der mangler jo ikke ligefrem pizzasteder i København, men alligevel synes vi, at den nye pizzabiks Diamond Slice, der netop har slået dørene op i Blågårdsgade, er en kærkommen tilføjelse til hovedstadens udvalg af comfort food.

Hos Diamond Slice er de inspirerede af New Yorks pizzakultur, og derfor serverer de kæmpestore pizzaer, hvor bunden er sprød og tynd, og fyldet er snasket. Man kan både købe deres pizzaer hele eller blot snuppe et slice, som på trods af dets store størrelse nemt kan foldes over på midten og spises i hånden.

Bag biksen står gode, lokale kræfter: Kristopher Schram og Jan Kopacz, der begge har arbejdet som chefkokke på den prisvindende pizzarestaurant Bæst, samt Alex Dadzis, som de seneste tre år har stået for køkkenet hos det populære Nørrebro-spisested Friheden.

Unknown.jpeg


Lige nu har Diamond Slice seks forskellige pizzaer på menuen, og hvis man vil have lidt ekstra dyppelse til sine efterladte skorper, kan man bestille 'Blue Cheese', 'Tahini Ranch', 'Spicy Marinara' eller 'French Garlic Dip' on the side.

Pizzaerne fås naturligvis som take-away, men stedet har også udendørsservering, og her kan man blandt andet bestille iskolde øl fra Kølsters Tolv Haner, vin fra Rødder og Vin, cider og cocktails til at skylle hele molevitten ned med.

Diamond Slice har åbent onsdag til søndag klokken 15.30 til 21 og ligger på Blågårdsgade 27, 2200 København N.

Se mere her og følg dem på Instagram her.

Unknown-4.jpeg