
Foto:
Nu kan du spise fremragende fisk i Tivoli
Køkkenchef Christoffer Sørensen og hans ferme hold fra Restaurant Studio er midlertidigt rykket ind i Det Japanske Tårn i Tivoli. Her står den på alskens stilsikre fiskeserveringer, tilsat delikate strejf af Japan. Og skarpe elementer af nordisk natur.
Der er meget, meget langt fra de snaskede burger- og hotdog-boder, som engang fyldte i Tivoli, til det vidtforgrenede mad-udbud, haven kan byde på i dag.
Et af de fremmeste eksempler på, hvor markant Tivolis gastronomiske satsning er i disse år, er Michelin-restauranten Studio, som i disse måneder har indtaget Det Japanske Tårn. I smukke, tilbagelænede omgivelser med kig ud til de små både, der tøffer rundt i Tivoli-søen, og de andre mere hæsblæsende forlystelser i nærheden, serverer køkkenchef Christoffer Sørensen en lang række æstetiske nydelser på tallerkenerne.
Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her
Allerede medlem? Log ind her

Opret dig gratis her