Opgradér madlavningen med de nyeste køkkengadgets

Opgradér madlavningen med de nyeste køkkengadgets

Ralf Østergaard Christensen og Lisbeth Østergaard er madentusiaster. De elsker at være i køkkenet sammen – og det bliver kun sjovere med det rette udstyr. Kom med her, hvor parret tager på udkig efter smarte løsninger, der kan tage deres kokkekunst til nye højder.

Et køkken er ikke længere bare en ovn og to kogeplader. Tro det eller ej, så følger køkkenenheder og grej i takt med teknologiens udvikling.

Det optrækkelige æggeur er blevet en hi-tech-affære med LED, touch screen og Wi-Fi-tilslutning, der kan blanchere sukkerærter, lave din forskudsopgørelse og holde dig opdateret på de seneste beauty-trends på én og samme tid. OK, måske ikke de sidste tre - men de funktioner er garanteret også lige rundt om hjørnet.

Så, hvad er der på markedet lige nu?

Ralf Østergaard Christensen og hans kone, TV-vært og influent Lisbeth Østergaard, bruger meget tid i køkkenet sammen med deres to børn.

Vi er vilde med at lave mad”, siger Ralf, ”så naturligvis snakker vi ofte om ting i vores køkken, vi gerne vil have anderledes – og så er jeg altid nysgerrig på, hvilke gadgets nye køkkenelementer har, der kan gøre madlavningen nemmere og endnu sjovere.”SIEMENS_AMBASSADOR_-(3-of-3).jpg

Det er måske ikke overaskende, at Ralf og Lisbeth længe har tænkt på at opgradere deres enheder. Så da de tog ud til Siemens Hvidevarers Showroom i Ballerup for nyligt, fulgte vi med for at se, hvad der sker inden for køkkenteknologien lige nu.

Vi blev mødt af Jan Øland Jacobsen, ITC Responsible hos Siemens Hvidevarer, der, udover at have totalt styr på alt Siemens Hvidevarer, er en bøfentusiast. Efter en rundtur faldt opmærksomheden på den nye induktionskogeplade med integreret emhætte.

Vores nuværende emhætte fylder rigtigt meget, og det ville sgu være helt ok, hvis vi kunne snakke på tværs af kogeøen, når vi laver mad”, siger Ralf.

Den nye induktionskogeplade fjerner helt behovet for en emhætte, der hænger ned fra loftet, da den er bygget ind i kogepladen.

Udover pladsbesparelsen tilbyder den integrerede emhætte ni hastigheder samt eet intensivtrin, og både det aftagelige fedtfilter, opsamlingsbeholder og sikkerhedstank kan maskinopvaskes”, forklarer Jan.

Bøffer eller auberginer?

Men hvad så med bøfferne? Her har Ralf og Jan noget tilfælles – selvom Lisbeth ikke er helt enig:

Hun er mere til grillede auberginer og deler ikke min bøf glæde, så der er meget kompromis på den front, eller, mange auberginer”, griner Ralf.

SIEMENS_AMBASSADOR_LowRes_ (2 of 3).jpg

Siemens Hvidevarer tilbyder massevis af ekstra udstyr, der selvfølgelig passer perfekt til induktionskogepladen.

”Uanset om vi snakker bøffer eller auberginer, så kan jeg anbefale vores grillpande, – det er det tætteste, du kan komme på en rigtig grill hjemme i dit køkken”, forklarer Jan og fortsætter:

Med fryingSensor Plus funktionen fortæller kogepladen, hvornår grillpanden er varm nok til at stege bøfferne - eller auberginerne – så grillpanden rent faktisk steger og ikke bare koger fødevarerne. Men den kan naturligvis bruges til meget mere end bøffer eller auberginer. For eksempel kan man med fordel lave skønne omeletter uden problemer”.

Læs mere om induktionskogepladen med integreret emhætte fra Siemens Hvidevarer her.