PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Opskrift: Grillet lammekølle med sennepsrub og myntesalsa og salat af rå courgetter og blomkål

Foto: Chris Tonnesen

Opskrift: Grillet lammekølle med sennepsrub og myntesalsa og salat af rå courgetter og blomkål

Lammekølle er dejlig sommermad og bør ikke kun nydes til påske. Her er den ellers så klassiske engelske mint sauce peppet op med cornichoner, og vineddike erstattet med citronsaft og olivenolie, så vi ender med en myntesalsa. Køllen har fået en tur med en sennepsrub, og senneppen går igen i dijonnaise-dressingen til den sprøde salat på rå courgette og rå blomkål.

printer Print
plate 4 Person(er)
Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her