PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Opskrift: Køkkenchefen på Frederiksminde guider dig til en nem pastaret med seks ingredienser

Foto: Nanna Navntoft/Politiken/Ritzau Scanpix

Opskrift: Køkkenchefen på Frederiksminde guider dig til en nem pastaret med seks ingredienser

”Den her ret er så enkelt, og den er så nem og simpel at lave. Så indeholder den kål, som jo er min yndlingsråvare," siger Jonas Mikkelsen om sin pastaret.

Den 38-årige Michelin-kok Jonas Mikkelsen elsker kål.

"Du finder aldrig en menu på Frederiksminde uden kål," fortalte han for nylig i et stort interview her på siden.

Der er også kål i denne nemme pastaret, som Mikkelsen herunder giver dig opskriften på:

Linguine med salsiccia og grønkål

• 500 g linguine pasta

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her