Opskrift: Pastakongen David Fischers bud på en nem hverdagsret
Foto: Santiago de la Vega

Opskrift: Pastakongen David Fischers bud på en nem hverdagsret

"Kombinationen mellem mynte, hvidvin, fonden og chili er fantastisk," siger David Fischer om pastaretten linguine con coniglio e menta. Her får du hans opskrift.

Kokken David Fischer har gennem mange år specialiseret sig i italiensk mad og pastaretter. Manden bag Restaurant Fischer i København er udråbt til 'Pastakongen fra Østerbro' og er især kendt for sin cacio e pepe. 

"Jeg kan bedst lide simpel mad, og når tingene er præcise," fortalte han os for nyligt i dette interview.

Vi har fået ham til at dele en af sine opskrifter på en nem hverdagsret, og hans valg er endt på linguine con coniglio e menta. Det er en pastaret med kanin og mynte.

"Den er nem at gå til. Man kan sagtens bruge kylling eller andet magert kød eller fisk i stedet for kanin. Dog siger italienerne, at man aldrig blander fisk og ost, men det må jo være op til den enkelte at vurdere," forklarer David Fischer og tilføjer:

"Kombinationen mellem mynte, hvidvin, fonden og chili er fantastisk, let, med lidt dybde og aromatisk."

Linguine con coniglio e menta el. linguine med kanin og mynte

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her