Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Opskrift: Pastakongen David Fischers bud på en nem hverdagsret

Foto: Santiago de la Vega

Opskrift: Pastakongen David Fischers bud på en nem hverdagsret

"Kombinationen mellem mynte, hvidvin, fonden og chili er fantastisk," siger David Fischer om pastaretten linguine con coniglio e menta. Her får du hans opskrift.

Kokken David Fischer har gennem mange år specialiseret sig i italiensk mad og pastaretter. Manden bag Restaurant Fischer i København er udråbt til 'Pastakongen fra Østerbro' og er især kendt for sin cacio e pepe. 

"Jeg kan bedst lide simpel mad, og når tingene er præcise," fortalte han os for nyligt i dette interview.

Vi har fået ham til at dele en af sine opskrifter på en nem hverdagsret, og hans valg er endt på linguine con coniglio e menta. Det er en pastaret med kanin og mynte.

"Den er nem at gå til. Man kan sagtens bruge kylling eller andet magert kød eller fisk i stedet for kanin. Dog siger italienerne, at man aldrig blander fisk og ost, men det må jo være op til den enkelte at vurdere," forklarer David Fischer og tilføjer:

"Kombinationen mellem mynte, hvidvin, fonden og chili er fantastisk, let, med lidt dybde og aromatisk."

Linguine con coniglio e menta el. linguine med kanin og mynte

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her