Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Chokoladebrud
Foto: René Riis

Opskrift: Sådan laver du chokoladebrud med kokos, puffede hvedekerner og hindbærsorbet

Bonusinfo: Desserten er vegansk.

printer Print
clock 15 minutter
plate 4 personer
  • 400 g kokosmælk
  • Frisk ingefær                   
  • 250 g mørk chokolade
  • 100 g puffede hvedekerner
  • Frisk gurkemeje               
  • 4 kugler hindbærsorbet
  • 1 dl malto
  • 1 spsk. kokosolie
  • Urter til topping

Vegan_Dessert0608_2019_0042.jpg

Sådan gør du:

  1. Kog kokosmælken op med lidt ingefær, der i forvejen er skrællet og revet. Smelt chokoladen udi den varme kokosmælk. Vend de puffede hvedekerner i, og lad det størkne i en passende beholder på køl i nogle timer.
  2. Bland malto med kokosolie, så det danner en snelignende masse.
  3. Anret kugler af hindbærsorbet oven på kokoschokoladebrud, drys med kokossne, og riv frisk og skrællet gurkemeje henover. Pynt med rensede urter efter behag.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert og Opskrifter