Opskrift: Sådan laver du chokoladebrud med kokos, puffede hvedekerner og hindbærsorbet
Bonusinfo: Desserten er vegansk.
4 personer
Ingredienser
- 400 g kokosmælk
- Frisk ingefær
- 250 g mørk chokolade
- 100 g puffede hvedekerner
- Frisk gurkemeje
- 4 kugler hindbærsorbet
- 1 dl malto
- 1 spsk. kokosolie
- Urter til topping
Sådan gør du:
- Kog kokosmælken op med lidt ingefær, der i forvejen er skrællet og revet. Smelt chokoladen udi den varme kokosmælk. Vend de puffede hvedekerner i, og lad det størkne i en passende beholder på køl i nogle timer.
- Bland malto med kokosolie, så det danner en snelignende masse.
- Anret kugler af hindbærsorbet oven på kokoschokoladebrud, drys med kokossne, og riv frisk og skrællet gurkemeje henover. Pynt med rensede urter efter behag.