Opskrift: Sådan laver du et bombastisk setup med østers og toppings
Foto: Anne Marie Jo

Opskrift: Sådan laver du et bombastisk setup med østers og toppings

Efter de første par pivfriske østers finder du hurtigt ud af, om du er typen, der ikke kan få nok.

Østers er noget helt særligt og bliver ofte indtaget ved særlige lejligheder. De små bløddyr har en på én gang dragende og frastødende indvirken på spiseren. De imponerer med deres flotte ydre, mens det bløde kød ofte bliver mødt med skepsis af nybegyndere. Al begyndelse er svær, og det handler bare om at komme i gang.

Mon ikke et bombastisk setup med et stort isfad med et (gerne to) dusin østers og et godt udvalg af toppings kan lokke selv den største østers-skeptiker til at give det lille bløddyr en chance?

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her