Opskrift: Sådan laver Per Thøstesen boller i karry
Foto: Dennis Morton

Opskrift: Sådan laver Per Thøstesen boller i karry

Per Thøstesens bedste hverdagsret er boller i karry. Vi har fået Bistro Boheme-ejeren til at dele opskriften på sin egen version. Og nej, der er hverken ananas eller ristede kål at finde i den.

Vil du lære at lave boller i karry, som Per Thøstesen gør det?

Da Euroman for noget tid siden interviewede Bistro Boheme-ejeren og kokken på fodboldlandsholdet, udviste Thøstesen store følelser for netop boller i karry og udpegede den til sin bedste hverdagsret.

”Jeg elsker boller i karry, og det er den største prøvelse, mine kokke kommer på. Du kan gå 20-30 år tilbage og spørge alle mine gamle kokke om det. Kom der en ny nok, og der skulle være personalemøde, så satte jeg dem til at lave boller i karry."

At folk kan finde på at putte alverdens ting i retten, faldt ham for brystet.

"Da jeg var køkkenchef på Ketchup, der troede kokkene altid, at de skulle gøre retten lidt asiatisk, men sådan vil jeg ikke have mine boller i karry. Nej, der skal ikke ananas i den ret eller ristede kål eller pis og lort. Lad nu være med at pille ved det. Der skal være ris og så en god karrysauce, og i den kan du godt putte chutney i, men ikke ovenpå. Jeg spiser retten meget sjældent, fordi jeg simpelthen ikke kan styre mig," fortalte han.

Vi har derfor fået Per Thøstesen til at dele sin egen opskrift på boller i karry herunder:

Boller i karry a la Per Thøstesen

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her