Opskrift: Sådan laver Per Thøstesen boller i karry

Per Thøstesens bedste hverdagsret er boller i karry. Vi har fået Bistro Boheme-ejeren til at dele opskriften på sin egen version. Og nej, der er hverken ananas eller ristede kål at finde i den.

Opskrift: Sådan laver Per Thøstesen boller i karry
Offentliggjort

Vil du lære at lave boller i karry, som Per Thøstesen gør det?

Da Euroman for noget tid siden interviewede Bistro Boheme-ejeren og kokken på fodboldlandsholdet, udviste Thøstesen store følelser for netop boller i karry og udpegede den til sin bedste hverdagsret.

”Jeg elsker boller i karry, og det er den største prøvelse, mine kokke kommer på. Du kan gå 20-30 år tilbage og spørge alle mine gamle kokke om det. Kom der en ny nok, og der skulle være personalemøde, så satte jeg dem til at lave boller i karry."

At folk kan finde på at putte alverdens ting i retten, faldt ham for brystet.