Opskrift:
Sådan laver du skagentoast med asparges og ørredrogn
Pep din fede pålægssalat lidt op.

Ingredienser
- 1 bundt grønne asparges
- 100 g mayonnaise
- 100 g cremefraiche 18 %
- 2 spsk. finthakket dild
- 2 spsk. fintklippet purløg
- ½ tsk. revet citronskal
- Salt
- Peber
- 200 g pillede rejer
- 50 g ørredrogn
- Smørstegt franskbrød
Sådan gør du
- Skyl og aftør aspargesene, og skær roden af dem.
- Tag halvdelen af dem, og skær dem i tynde skiver på skrå. Gem dem til pynt.
- Skær resten af aspargesene i stykker a ca. 1 cm, og blanchér dem i letsaltet vand i 1 minut. Afkøl dem under rindende koldt vand, og lad dem dryppe af.
- Rør mayonnaise sammen med creme-fraiche, dild, purløg og citronskal, og smag til med salt samt både hvid og sort peber.
- Sørg for at dryppe rejerne godt af, og dup dem tørre med køkkenrulle. Vend dem i dressingen sammen med de blancherede asparges og halvdelen af ørredrognen.
- Anret på smørstegt franskbrød, og pynt med resten af ørredrognen og de rå aspargesskiver.