Morten Brink Iwersen
Foto: Camilla Stephan Alle opskrifter er til 6 personer.

Gæsterne kan være her hvert øjeblik: Til middag hos Morten Brink Iwersen

Uanset hvor meget man har forberedt sig, så er de sidste minutter, før gæsterne kommer, de vigtigste. Vi har denne gang kigget indenfor hos Morten Brink Iwersen, lige før hans gæster ringer på døre.

Hvad kan stresse dig som vært?

”Vinlogistik. Vi bor i en lidt varm lejlighed i København, så vi har vinen i en kælder i Frankrig og så nærlageret i mit gamle kælderværelse i Roskilde. Det kræver lidt planlægning. Selvom jeg har udvalgt, hvad vi vil tage via CellarTracker i god tid, så kan jeg aldrig finde det hele eller bliver grebet af en stemning i nuet. Bagefter føler jeg sjældent, jeg får taget det helt rigtige.”

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her