”Da vi åbnede i maj 2019, brugte vi mange penge på at etablere os. Jeg finansierede projektet personligt, og vi satte os i et dyrt lejemål og satsede benhårdt på kvalitet, bæredygtighed og godt design, så vi kunne give vores kunder en personlig og god oplevelse. Men de første 4,5 måned var vores drift meget påvirket af metrobyggeriet, og vores omsætning kom først rigtig op at køre derefter. Det skabte et driftsunderskud for 2019, som er blevet fraregnet i vores kompensationspakke, hvilket fra start af betød, at vi kun fik kompenseret halvdelen af vores faste omkostninger. Det giver selvsagt nogle alvorlige likviditetsproblemer, som gør, at vi er ved at dreje nøglen om nu. Vi har søgt alt, hvad vi kan, men det er bare ikke nok.”
”Mentalt har jeg kastet håndklædet i ringen, når det kommer til de drømme og visioner, jeg havde for stedet. Det kommer ikke til at fortsætte som før, og det er meget hårdt, for Kanton 27 har været et drømmeprojekt for mig i lang tid.
Det er klart, at det er svært at starte en restaurant med fokus på et af de smalleste køkkener, og vi vidste godt, at det var et sats, men et sats med et stort potentiale. Derfor var det også en ordentlig spand iskold vand, vi fik kastet i nakken, da corona ramte.
Jeg valgte selv at træde helt ud af driften for at fokusere på hjælpepakkerne og andre administrative opgaver, og så er jeg gået tilbage til mit gamle arbejde som arkitekt, fordi jeg skal have noget smør på brødet.”
Spiseforstyrrelser og et overdrevet fokus på træning og sund kost er langt fra noget, der kun rammer kvinder. Det ved Asger Tobias Brodtkorb alt om. Den to meter høje mand vejede for få år siden blot omkring 60…
Børn af kendte filmfolk snupper hovedrollerne og de eftertragtede skolepladser igen og igen. Er filmindustrien blevet en motorvej af forlommer? Blandt skuespillere og Skuespillerskolen er der stor uenighed.