De er fast inventar på skønne strande, ved berømte monumenter og i spektakulær natur. Mænd, der modvilligt, men tålmodigt fotograferer deres partnere.

Det kan tage timevis at fange den helt rette positur i det helt rette lys og den helt rette vinkel, som i sidste ende vil resultere i et maksimum af likes. Og man fristes til at grine højt ad disse mænd, der har overgivet sig til rollen som foreviger af det åh så magiske øjeblik, men tager sig i det, fordi man føler med dem – og måske endda genkender sig selv i dem.

Hvis du har set de, er en af dem, eller bare har undret dig over, hvem der mon trykkede på knappen på så og så mange perfekte billeder, vil du synes om Facebooksiden Boyfriends of Instagram.

Siden er en hyldest til hverdagens helte, til de normalt usynlige kræfter bag mangen en Instagram-sejr. Her deles behind the scenes-billeder, der dokumenterer, hvordan de lydige kærester arbejder, og hvilke krumspring de er nødt til at gøre, for at deres bedre halvdele kan lave den optimale opdatering.

Men siden, der har over 14.000 likes, er ikke bare en imponerende fortælling om mænd, der kryber på alle fire og det, der er værre, men også et fascinerende vidnesbyrd om, hvor dygtigt mange kvinder poserer.

Nyd et par eksempler herunder, og gå måske selv i gang med at bidrage til siden.