Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Histagrams lader historiske begivenheder komme på Instagram

Histagrams lader historiske begivenheder komme på Instagram

Hvis Instagram havde eksisteret gennem hele verdenshistorien

Instagram er populært som aldrig før. Næsten alt bliver dokumenteret og delt med venner og resten af verden. Men hvad nu hvis Instagram havde eksisteret siden Universet blev skabt, så den sociale tjeneste havde været med til alle verdenshistoriens største begivenheder? Velkommen til 'Histagrams'.

'Histagrams' er historiske øjeblikke, som de ville have set ud på Instagram, hvis Instagram havde eksisteret altid. Og det er sjovt. Histagrams er komplette med kommentarer, tags og likes fra venner (og fjender), og det er ofte dem, der er med til at sætte herlighedsværdien i vejret.

Det er den ganske velskabte tumblr 'Histagrams', der gætter på, hvordan virkelig begivenheder havde set ud gennem det populære sociale medies forskønnende filtre. For eksempel byder Bill Clinton en ny praktikant velkommen i Det Hvide Hus (gæt selv hvem). Gud foreviger Big Bang og Steve Jobs erklærer, at han er "'bout to change the pc game." Især hashtags og kommentarer gør de historiske billeder underholdende. Tjek selv nedenfor.Histagrams.com