Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Sådan bliver du headhuntet: ”LinkedIn er fuldstændig ligegyldigt”

Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann

Sådan bliver du headhuntet: ”LinkedIn er fuldstændig ligegyldigt”

Hvis du har ambitioner om at få en toppost, kan en af mulighederne være at blive headhuntet til det. En partner og director i Danmarks største rekrutteringsfirma, Mercuri Urval, giver her et par tips om, hvad du selv kan gøre for at få det til at ske.

Hvem kunne ikke tænke sig at blive headhuntet? Det er den ultimative anerkendelse af, at du er dygtig til dit arbejde, men hvad ligger der bag? Hvad tænker en headhunter? Hvordan fungerer det i praksis? Og hvad kan du selv gøre? Det har vi spurgt en headhunter om.

Simon Bach Nielsen arbejder som konsulent i Danmarks største rekrutteringsfirma, Mercuri Urval, og han beskæftiger sig med headhunting, eller hvad han selv kalder executive search. Her finder han jobs til bestyrelsesmedlemmer, administrerende direktører, det øverste lag af direktører og særlige specialister. Mercuri Urval placerer cirka 500 topchefer og specialister om året på den måde.

Jeg spørger ham, om headhunting egentlig ikke minder lidt om dating, når begge dele handler om at matche to parter med hinanden?

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her