I mange, mange år har Martin Scorsese-fans ventet på en opfølger til en af verdens bedste gangsterfilm 'Goodfellas', og nu er vi ikke langt fra. Det er godt nok ikke en opfølger til netop den historie, men den har mange af de centrale skuespillere som Robert De Niro og Joe Pesci med. Derudover er også selveste Al Pacino med. Og ikke nok med det. Som et ekstra skud krydderi har den madglade rapper Action Bronson også meldt sig på rollelisten, skriver Billboard.

Det er uklart, hvilken rolle den store rapper får, men han lagde for nylig dette billede op af ham selv på Instagram.

Den nye film ’The Irishman’ er basereret på bogen ’I Heard You Paint Houses’ af Charles Brandt, og den har været længe undervejs og har angiveligt overskredet sit budget.

Oprindeligt var det Paramount Pictures, der havde købt distributionsretten til filmen, men de øgede udgifter har fået dem til at sælge til Netflix, som har snuppet den foreløbige regning på 125 millioner dollars.

Historien, der udgangspunkt i et af de største amerikanske mysterier, nemlig mordet på fagforeningsbossen Jimmy Hoffa, som hovedpersonen Frank Sheeran (spillet af Robert De Niro) er indblandet i. Al Pacino skal spille Jimmy Hoffa.
Filmen forventes at udkomme næste år.

LÆS OGSÅ: Verdens 9 bedste tv-serier ifølge Rotten Tomatoes

LÆS OGSÅ: Sådan kom Kristofer Hivju med i Game of Thrones

LÆS OGSÅ: Podcast om dårlige film optræder for fulde huse: ”Danske anmeldere har brug for et los i røven”