Ægte kærlighed uden alder: Mand synger kærlighedssang til sin døende 93-hustru

Undskyld på forhånd, hvis du ikke har lyst til at blive rørt i dag. Men det er næsten umuligt ikke at føle stærkt med dette par, der smukt beviser, at kærligheden bogstavligt kan holde til sidste åndedrag.

Erin Solaris bedsteforældre har altid holdt meget af hinanden, og hun har filmet dette øjeblik, hvor de er ved at tage afsked med hinanden efter 73 års ægteskab. Bedstemoderen er på hospice, ser dårligt og alligevel formår de at bekræfte deres stærke bånd ikke mindst et minut inde, hvor Howard på 92 år synger deres sang “You’ll Never Know” til hende.

LÆS OGSÅ: Sådan føles det at arbejde med døden hver dag

Se videoen her. Selv de hårdeste af os vil formentlig foretrække denne afsked med livet – omgivet af dem, vi holder af allermest.

Bedstemoder Laura er faktisk stadig i live. På trods af at hun her i videoen er på hospice er døende får hun under opholdet det bedre, og hun får lov til at komme hjem for at nyde sin sidste tid der.

 Her er i øvrigt originalen af den sang, som Howard synger til hende.

LÆS OGSÅ: "Jeg har haft brug for at være ærlig, hvis jeg skulle dø i morgen"

LÆS OGSÅ: Bjørn kæmper mod kræften: "Det er hårdt at vide, at jeg aldrig kommer til at se blikket fra en forelsket pige igen"

LÆS OGSÅ: Whistleblower: "Jeg synes, prisen har været urimelig høj"

Se, hvad vi ellers skriver om: Viral video