Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Carrie Fisher The Force Awakens

Carrie Fisher dør

Alle Carrie Fishers scener i ’Star Wars: Episode VIII’ er optaget

Savner du også Prinsesse Leia? Så kan du glæde dig over, at du får et helstøbt gensyn med hende.

Med Carrie Fishers død kunne man frygte, at Rian Johnson, der er instruktør på Star Wars-sagaens syvende episode, ville få et mas med at klippe og klistre Fishers Leia-karakter sammen til noget, der bare er nogenlunde troværdigt.

Da Star Wars sidste år vendte tilbage til biograflærredet med ’The Force Awakens’, vendte Leia også tilbage i en central og kompleks rolle. Hun var blevet general i oprørsbevægelsen og ydermere mor til Kylo Ren, skurk og leder af den militærdiktatoriske bevægelse The First Order.

Men instruktør Rian Johnson – og vi biografgængere – kan her oven på Fishers pludselige bortgang glæde os over, at hendes sidste skuespilpræstation i det mindste bliver fuldkommen.

Alle scenerne med Prinsesse Leia er nemlig vel overstået, og filmen er nu i postproduktion. Det skriver Business Insider.

Den ottende episode af Star Wars får premiere ved juletid 2017.

Om Fisher også var på rollelisten til den niende og endnu ikke påbegyndte Star Wars-episode ved kun den hemmelighedsfulde inderkreds omkring stjernekrigsuniverset.

LÆS OGSÅ: Carrie Fisher: Jeg og Harrison Ford havde en affære

LÆS OGSÅ: Val Kilmer er ikke døende, men klar til comeback

LÆS OGSÅ: Næsten 40 år efter sin død er Elvis stadig en milliardforretning, og det går ud over hans største danske fanside