Med Carrie Fishers død kunne man frygte, at Rian Johnson, der er instruktør på Star Wars-sagaens syvende episode, ville få et mas med at klippe og klistre Fishers Leia-karakter sammen til noget, der bare er nogenlunde troværdigt.

Da Star Wars sidste år vendte tilbage til biograflærredet med ’The Force Awakens’, vendte Leia også tilbage i en central og kompleks rolle. Hun var blevet general i oprørsbevægelsen og ydermere mor til Kylo Ren, skurk og leder af den militærdiktatoriske bevægelse The First Order.

Men instruktør Rian Johnson – og vi biografgængere – kan her oven på Fishers pludselige bortgang glæde os over, at hendes sidste skuespilpræstation i det mindste bliver fuldkommen.

Alle scenerne med Prinsesse Leia er nemlig vel overstået, og filmen er nu i postproduktion. Det skriver Business Insider.

Den ottende episode af Star Wars får premiere ved juletid 2017.

Om Fisher også var på rollelisten til den niende og endnu ikke påbegyndte Star Wars-episode ved kun den hemmelighedsfulde inderkreds omkring stjernekrigsuniverset.

LÆS OGSÅ: Carrie Fisher: Jeg og Harrison Ford havde en affære

LÆS OGSÅ: Val Kilmer er ikke døende, men klar til comeback

LÆS OGSÅ: Næsten 40 år efter sin død er Elvis stadig en milliardforretning, og det går ud over hans største danske fanside