Anthony Bourdains ursamling er på auktion
Foto: Getty Images

Anthony Bourdains ursamling er på auktion

Det er anden gang inden for en måned, at nogle af Bourdains ejendele er sat til salg.

Den legendariske kok og rejsejournalist Anthony Bourdain havde en større samling af ure, der nu er sat til salg af hos iGavel, et auktionshus i Texas.

På nuværende tidspunkt er otte ure sat til salg, blandt andet et Rolex Oyster Perpetual Date, et guld Patek Philipe Caltatrava og et sort Panerai Radiomir. Budene er allerede langt over den estimerede salgspris, selvom auktionen kører tolv dage endnu.

Rolex_Mens_Oyster_Perpetual_Date_Blue_Dial_and_Stainless_Steel_Watch_061_1.jpg40 procent af pengene fra auktionen bliver doneret til ’the Anthoy Bourdain Legacy Scholarship’, som yder støtte til studerende på ’The Culinary Institute of America’, så de kan tage på udveksling til andre lande.

Patek_Philippe_Calatrava_Isochronism_Glass_Back_18k_Gold_Watch__062_1.jpgStjernekokken var kendt for sine rejseprogrammer, hvor han rejste ud i verden for at smage mad og møde forskellige kokke. I programmet ’Anthony Bourdain: Parts Unknown’ var han blandt andet i Libyen, Etiopien og Jamaica. Anthony Bourdain døde i 2018. 

Panerai_Radiomir_Wristwatch_941_1.jpgTidligere på måneden blev flere af kokkens andre ejendele også sat til salg hos det samme auktionshus, blandt andet en vinatge U.S Navy jakke og et originalt manuskript til Bourdains bog ’A Bone in the Throat’.

Se de forskellige ure på auktionen her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Ure og Rolex