1. Begynd festivalen med et Aarhussæt (Ceres Top og en sidevogn med Arnbitter, red.), og mind med et ”glimt” i øjet alle omkring dig om, at de skal huske sidevogn, når de sidder og får en øl.

2. Få printet en maske af Uwe Rösler og klip huller i øjnene. Tag den på i baren og råb ”kom så, de hvide”, hvis folk glemmer at grine.

3. Start en samtale med at betone det kuriøse i, at Le Coq er den bar i verden, der serverer allermest chartreuse.

4. Hver gang, muligheden byder sig, skal du flette ind i samtalen, at Tobias Rahim er søn af Jyllands hovedstad, som du elsker at kalde byen.

5. Lad som om, at du er overrasket, hvis – eller rettere når – en person fortæller dig, at Mucki Bar faktisk er en rigtig bar, og supplér med, at 'Den Sidste' (fra nummeret 'Stor Mand') faktisk også er en rigtig natklub i Aarhus. Gentag i samme ombæring, at Rahim er fra Aarhus. 

6. Du hader Letbanen – men insisterer alligevel på at pointere, at det er ”godt tænkt”, at Jørgen Leth læser stoppestederne højt på udvalgte strækninger. 

7. Zar Paulo er dit nye favoritband med begrundelsen, at de er de nye The Minds of 99, men i virkeligheden er det, fordi de er fra Aarhus. 

8. Hvis nogen siger, at de bor på Trøjborg, svarer du prompte: ”Hvis du ikke bor i postnummer 8000, bor du ikke rigtigt i Aarhus.”

9. Fortæl, at du flere gange har vundet rundt om bordet-turneringen uden at stille din dåseøl fra dig på bordtennisbaren Shen Mao. 

10. Hvis nogen fortæller, at de har set Thomas Helmig i Netto på Jægergaardsgade, svarer du hånligt, at det er helt normalt. 

11. Hvis du ikke skal afsløre dit sjællandske ophav, er det vigtigt, at du udtaler caféen Drudenfuss med blødt ”d” og ikke som DruTenfuss.

12. Drik en 'Wildflower' fra Ebeltoft Gårdbryggeri, og insistér på at kalde det en specialøl, selvom du ved bedre.

13. Indled en lang samtale med dine fremmede sidemakkere til koncerter – uanset hvor langt fremme du står. Hvis nogen tysser på dig, beskylder du dem for københavneri.

14. Besøg La Cabra (ja, den i Latinerkvarteret) og bestil en cortado, som du selvfølgelig udtaler med et hårdt d. 

15. Vær fuldest tidligt på eftermiddagen. Du skal drikke så meget som muligt hjemmefra til forfesten – som du selvfølgelig hverken kalder warm, opvarmning eller pre – for så sparer man penge på pladsen.

16. Sig, med udspilede øjne, ”så er det også betalt,” uanset hvad du betaler for i madboderne.