1. ”Jeg har lige overhørt en samtale mellem to, der ikke vidste, hvem Alvvays er. Stod det til mig, skulle man gennemføre en quiz for at få lov til at købe billet.”

2. ”Get a Place? Så smart er det heller ikke. Suspekt og Lukas Graham har boet på Det Kinesiske Motel de seneste 10 år, det er smart.”

3. ”Jeg mødte en virkelig sød pige i bjørneskind og med gevir i panden til en campfest i går, men fik aldrig hendes navn. Satser stærkt på at opstøve hende til Heilung på Arena.”

4. ”Jeg ved godt, at Anna Lin har været her, der og alle vegne de seneste år. Men jeg glæder mig nu alligevel til at se hende facilitere en talk med Klimapsykologisk Ungdomsforening. Klimaangst er vores generations AIDS.”

5. ”Hvad blev der af Jung?”

6. ”Det er simpelthen noget vås, at man ikke kan dyrke oralsex på Roskilde. Badefaciliteterne er langt bedre end for 10 år siden.”

7. ”Jeg skal ikke have så meget at drikke onsdag. Gider virkelig ikke at have tømmermænd torsdag eftermiddag, når jeg skal til kollektiv kagespisning med Alberte Skronski. Hendes alter ego, ’Gartneren’, kommer også!”

8. ”Ved I, hvor man kan få den der øl, Roskilde lavede af gæsternes indsamlede urin?”

9. ”Nej, jeg har ikke adgang til Mediebyen, og selv hvis jeg havde, ville jeg ikke bruge det. Man kan vide sig helt sikker på, at de der store tipier bliver besat af nogle pro-palæstinensiske samfundsfagsstuderende, inden musikdagene starter.”

10. ”Nå, men der er da vist ingen tvivl om, hvilken kvindelig kropsdel ham den nye chefbooker sætter mest pris på …”

11. ”Hvis du ikke kan komme ind i Tuborg-baren, så prøv at råbe ‘Ved du ikke, hvem jeg er?!’ Jeg mener, det engang virkede for Mikkel Hansen.”

12. ”Medina på Arena kan godt blive rigtig grim. Kombinationen mellem desperatliderlige mænd og døddrukne piger er opskriften på the perfect storm.”

13. ”Slap af, vejret var langt værre i 2007.”

14. ”Hvis Thomas Sønderby Jepsen havde været til stede på Psyched! i 2022, havde han givet Cumgirl8 den scene, de fortjener. De fire gender outlaws er befriende eklektiske.”

15. ”Er der nogen her, der kunne være friske på at starte et borgerforslag om at få Per Vers tilbage som konferencier på Orange Scene? Jeg elsker den måde, han altid leger med sproget.”

16. ”Kan jeg virkelig overskue at se Charli XCX? Jeg ved, jeg bryder ud i gråd, når hun spiller ’So I’.”

17. ”Jeg har slet ikke planlagt, hvad jeg skal se. Jeg vil bare gå fra telt til telt og lade mig forføre af musikken. Det var sådan, jeg opdagede Omar Souleyman.”

18. ”Hvem tror du dufter bedst? Tyla eller Tems?”

19. ”Skal vi snuppe en drink i Tomat og Agurk Bar? Så kan det også være, vi møder Anders Breinholt.”

20. ”Du har det ikke fra mig, men ’Hospital’ med L.O.C. og Nephew i 2007 er den bedste Orange-optræden nogensinde.”

21. ”Hvorfor har du vådt hår? Du har forhåbentligt ikke været i badesøen, for så skal vi have dig testet for HIV med det samme.”

22. ”Hvor er det dog pissehamrende ærgerligt, at Pil og Zzzahara spiller samtidig.”

23. ”Skal jeg nogensinde kysse med en anden mand, bliver det til Cakes da Killa på Gaia.”

24. ”Jeg skulle hilse inde fra Mediebyen og sige, at Kasper Schmeichel virkelig ikke ser godt ud med et plastikchampagneglas i sin gigantiske hånd.”

25. ”Det er virkelig fedt, at Mellemfolkeligt Samvirke er så meget til stede på festivalpladsen.”