1. ”Hvorfor skal du se Drew Sycamore åbne Orange? Så kan du jo bare tænde for et hvilket som helst awardshow. Næ, jeg skal se Anitta på Arena, hun er kæmpestor i Brasilien.”

2. ”Slap af, vejret var langt værre i 2007.”

3. ”Hvis du aldrig har boet i L, har du jo ikke rigtig været på Roskilde. Kan I huske dengang, jeg overnattede i en campingstol efter en tihestesbrandert på GringoBar, haha?”

4. ”Jeg er glad for, at Jack Harlow aflyste. Vidste du godt, at hans nye plade fik en dårligere anmeldelse i Pitchfork end soundtracket til Gurli Gris?”

5. ”Hvor er det dog pissehamrende ærgerligt, at Turnstile og Nakibembe Xylophone Troupe spiller samtidig.”

6. ”Lad være med at kalde det ’Ros’, du går ikke på efterskole.”

7. ”Ved I, hvor man kan få den der øl, Roskilde lavede af gæsternes indsamlede urin?”

8. ”D1MA’s ’Drøm Mig Væk’ indeholder alle ingredienserne, der skal til for at blive årets camp-sang. Det ville bare være en manifestation af det jerngreb, TikTok holder musikindustrien i for tiden.”

9. ”Jeg kender et hemmeligt værn mod tømmermænd, men lov mig ikke at sige det til nogen, for der bliver så lange køer: Meyers Flæskestegssandwich.”

10. ”Er der nogen her, der kunne være friske på at starte et borgerforslag om at få Per Vers tilbage som konferencier på Orange Scene? Det fungerede superfedt med Pelle Peter på NorthSide, syntes jeg.”

11. ”Jeg har slet ikke planlagt, hvad jeg skal se. Jeg vil bare gå fra telt til telt og lade mig forføre af musikken. Det var sådan, jeg opdagede Omar Souleyman.”

12. ”Det er simpelthen noget vås, at man ikke kan dyrke oralsex på Roskilde. Badefaciliteterne er langt bedre end for 10 år siden.”

13. ”Det kunne være optur at se Artigeardit på Arena, men jeg frygter for sikkerheden. Den nye generation er slet ikke vant til at gå respektfuldt til koncerter på samme måde som os.”

14. ”Skal vi snuppe en drink i Tomat og Agurk Bar? Så kan det også være, vi møder Anders Breinholt.”

15. ”Thomas Helmig, Post Malone og Dua Lipa … det næste bliver vel, at Rasmus Seebach åbner Orange Scene. Hvor blev nysgerrigheden af?”

16. ”Du har det ikke fra mig, men ’Hospital’ med L.O.C. og Nephew i 2007 er den bedste Orange-optræden nogensinde.”

17. ”Nej, jeg har ikke adgang til Mediebyen, og selv hvis jeg havde, ville jeg ikke bruge det. Tænk på, hvor mange ukrainske flygtninge der kunne have boet i de der store tipier, hvis festivalen havde prioriteret det.”

18. ”Jeg fik kuldegysninger, da Robyn slukkede musikken under ’Dancing On My Own’, og hele crowdet brød ud i fællessang. Hun er sgu dronningen af pop.”

19. ”Roskilde har altid haft førertrøjen på musikfronten – nu har de også fået det på aktivismefronten. Vil du med hen på Bureau for Interspecies Communication?”

20. ”Hvorfor har du vådt hår? Du har forhåbentligt ikke været i badesøen, for så skal vi have dig testet for HIV med det samme.”

21. ”Get A Camp? Så smart er det heller ikke. Suspekt og Lukas Graham har boet på Det Kinesiske Motel de seneste 10 år, det er smart.”