1. ”Slap af, vejret var langt værre i 2007.”

2. ”Hvis du aldrig har boet i L, har du jo ikke rigtig været på Roskilde. Kan I huske dengang, jeg overnattede i en campingstol efter en tihestesbrandert på GringoBar, haha?”

3. ”Hvor er det dog pissehamrende ærgerligt, at Jockstrap og Derya Yildirim & Grup Şimşek spiller samtidig.”

4. ”Hvorfor skal du se Blæst åbne Orange? Så kan du jo bare tænde for et hvilket som helst awardshow. Næ, jeg skal se Fever Ray på Arena.”

5. ”Lad være med at kalde det ’Ros’, du går ikke på efterskole.”

6. ”Ved I, hvor man kan få den der øl, Roskilde lavede af gæsternes indsamlede urin?”

7. ”Regn er ikke det værste, der kan ske, men derimod at AI-Gilli, Gobs, har lavet årets campsang.”

8. ”Det er virkelig fedt, at Mellemfolkeligt Samvirke er så meget til stede på festivalpladsen.”

9. ”Jeg kender et hemmeligt værn mod tømmermænd, men lov mig ikke at sige det til nogen, for der bliver så lange køer: Meyers Flæskestegssandwich.”

10. ”Hvis du ikke kan komme ind i Tuborg-baren, så prøv at råbe ‘Ved du ikke, hvem jeg er?!’ Jeg mener, det engang virkede for Mikkel Hansen.”

11. ”Er der nogen her, der kunne være friske på at starte et borgerforslag om at få Per Vers tilbage som konferencier på Orange Scene? Jeg elsker den måde, han altid leger med sproget.”

12. ”Jeg har slet ikke planlagt, hvad jeg skal se. Jeg vil bare gå fra telt til telt og lade mig forføre af musikken. Det var sådan, jeg opdagede Omar Souleyman.”

13. ”Det er simpelthen noget vås, at man ikke kan dyrke oralsex på Roskilde. Badefaciliteterne er langt bedre end for 10 år siden.”

14. ”Skal vi snuppe en drink i Tomat og Agurk Bar? Så kan det også være, vi møder Anders Breinholt.”

15. ”Du har det ikke fra mig, men ’Hospital’ med L.O.C. og Nephew i 2007 er den bedste Orange-optræden nogensinde.”

16. ”Nej, jeg har ikke adgang til Mediebyen, og selv hvis jeg havde, ville jeg ikke bruge det. Tænk på, hvor mange ukrainske flygtninge der kunne have boet i de der store tipier, hvis festivalen havde prioriteret det.”

17. ”Roskilde har altid haft førertrøjen på musikfronten – nu har de også fået det på aktivismefronten. Vil du med over og høre handicapdigte med Caspar Eric?”

18. ”Hvorfor har du vådt hår? Du har forhåbentligt ikke været i badesøen, for så skal vi have dig testet for HIV med det samme.”

19. ”Get a Place? Så smart er det heller ikke. Suspekt og Lukas Graham har boet på Det Kinesiske Motel de seneste 10 år, det er smart.”