PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

David Letterman comeback

David Letterman-comeback

David Letterman aflyser pensionen for Netflix

Den gamle cirkushest har fundet en manege.

Enten har han virkelig kedet sig. Eller også har pengene været rigtig gode. Måske er det en kombination. I hvert fald har David Letterman besluttet sig for at afbryde sin selvvalgte tilbagetrækning for at genopstå som tv-vært hos Netflix.

To år efter at tv-veteranen gik på pension, annoncerede streaming-tjenesten i går, at den engang til næste år bringer ham tilbage på skærmen i seks episoder af en serie, der endnu ikke er fundet noget navn til.

Letterman, der var vært på henholdsvis ’Late Night with David Letterman’ og ’The Late Show’ i tilsammen 33 år og over 6000 episoder, kommer i Netflix-serien til at foretage lange interview med gæster. Men værten skal også ud af studiet og undersøge emner ved selvsyn, skriver blandt andre The Guardian .

”Jeg føler mig heldig og oplivet over, at jeg skal arbejde på det her projekt for Netflix,” siger David Letterman.

”Jeg har fundet ud af, at hvis du trækker dig tilbage for at tilbringe mere tid med din familie, så spørg lige din familie først. Tak fordi du så med, kør forsigtigt.”

Netflix er naturligvis også begejstrede for at have den rutinerede tv-mand ombord.

”David Letterman er et sandt tv-ikon, og jeg kan ikke vente med at se ham ude i det fri, væk fra sit skrivebord, hvor han kommer til at interviewe de mennesker, han synes er allermest interessante. Vi får se, om han beholder skægget,” siger Netflix’ indholdschef, Ted Sarandos.

Letterman er seneste store navn i underholdningsgenren til at skrive kontrakt med Netflix, efter at Chris Rock sidste efterår angivelig underskrev en kontrakt på to comedy-afsnit til 250 millioner kroner, mens rygtet siger, at Jerry Seinfeld skulle have fået 630 millioner af streaminggiganten for to episoder samt rettighederne til sit ’Comedians in Cars getting Coffee’-seriekoncept.

LÆS OGSÅ: Get Out er årets mest indbringende film

LÆS OGSÅ: Se traileren til Narcos' 3 sæson

LÆS OGSÅ: Pissesjov og på stoffer: den euforiserende historie om Saturday Night Live