Endnu et magisk eventyr om Ringen er på vej.

Denne gang er der tale om en storsatsende prequelserie, som Amazon har brugt millarder af kroner på at producere. I 2018 blev det udnævnt, at Amazon havde sikret sig tv-rettighederne, men siden har der været meget stille omkring detaljer og nye informationer.

Nu har man heldigvis nyt at fortælle. Serien har fået sig en titel: ‘Ringenes herre: Magtringene’. Og så kan Amazon afsløre cast, premieredato og ikke mindst en teaser. Blandt de medvirkende er Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova og Charles Edwards.

Ifølge plottet vil serien udspille sig i den sagnomspundne Second Age i Middle Earth, hvilket er tusinde år før begivenderne i J.R.R. Tolkiens ‘Hobbitten’ og ‘Ringens herre’. Det er i denne periode, hvor ringene blev smedet.

"Serien begynder i en tid med relativ fred og følger en gruppe af karakterer, både velkendte og nye, mens de konfronterer den længe frygtede genopblomstring af ondskab i Middle Earth. Fra Misty Mountains mørkeste dybder til de majestætiske skove og elverhovedstanden Lindon til de fjerneste dele af kortet vil disse kongeriger og karakterer skabe en arv, der kommer til at leve længere efter, de selv er væk," lyder det i en pressemeddelelse.

Første afsnit af ‘Ringenes herre: Magtringene' får premiere 2. september. Herefter bliver en ny episode udgivet hver fredag.

Se teaseren herunder: