Der er sket noget nyt og interessant med reality-tv scroll-down

Der er sket noget nyt og interessant med reality-tv

I den senere tid er virkelighedens ramme blevet udfordret. Det er som om, at reality-tv er ved at tage sig sammen, frem for blot at skulle servere et billigt grin. En række streamingsager lader mennesker fra virkeligheden være sig selv.

Af Casper Hindse
Foto: PR
Kultur Euroman

DET ER MULIGVIS Brandon Reids skyld. Deltageren i 2020-udgaven af den amerikanske version af ’Gift ved første blik’ – ’Married at First Sight’, der kan streames på DRTV – udstak uden at vide det en interessant tendens, som 2021 kun har forstærket.

Det er ikke længere nok ”bare” at være med i reality-tv. Man må udfordre rammerne for, hvordan man er med. Det er en forrygende tendens, for det er nemlig aldrig skidt, når folk har en holdning til det, de laver, frem for udelukkende at fokusere på kendthed, intriger og romancer.

Brandon Reid blev rasende i ’Married at First Sight’. Han kunne ikke klare, at tv-holdet igen og igen fokuserede på dramaet i hans turbulente forhold til den SoMe-entusiastiske Taylor. Programmets 10. sæson forsøgte at placere Brandon i rollen som utilregnelig, men han var ligeglad. Han smed mikrofonen og forhandlede om præmisserne for rullende kamera.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her
Se, hvad vi ellers skriver om: Serier og Streaming