Nyheder på HBO, Viaplay og Amazon Prime
Foto: YouTube

Nyheder på HBO, Viaplay og Amazon Prime

Det kan du glæde dig til at streame i oktober

HBO, Viaplay og Amazon Prime byder på alt fra live-streaming af fodboldkampe til nye serier og dokumentarer i efteråret.

En ny måned er lig med en masse nyheder fra streamingtjenesterne. Tidligere var det Netflix, der stod for skud, og nu har vi samlet alle nyhederne fra Viaplay, HBO og Amazon Prime, som du kan glæde dig til at gå efteråret i møde med.

Curb Your Enthusiasm (sæson 9)
Larry Davids megahit, der har inspireret Frank Hvams og Casper Christensens serie ‘Klovn’, er efter seks års stilhed tilbage med en ny og længe ventet sæson 9. Her får seerne et gensyn med Larry og hans kone Cheryl, som atter bliver sat i forlegenhed i nye, pinlige situationer. På samme måde som i de forrige sæsoner er størstedelen af seriens dialog improviseret, hvilket giver anledning til tåkrummeri såvel som grin.
Premiere på HBO 2. oktober 

Spielberg (dokumentar)
Gennem sit næsten 50 år lange karriere har Steven Spielberg leveret en lang række banebrydende film og blockbusters og i samme omgang vist, at det er muligt at imponere både den brede offentlighed og de kræsne anmeldere. I den nye dokumentar ‘Spielberg’, der bygger på mere end 30 timers interview med instruktøren, åbner han op om sin barndom, besættelsen af film og berømmelse. Familie, venner og kolleger bidrager ligeledes med anekdoter til portrættet, som bliver en kombination af Spielbergs personlige liv og filmhåndværket.
Premiere på HBO 8. oktober

 

Loudermilk (sæson 1)
Eks-alkoholikeren og stofmisbrugsrådgiveren Sam Loudermilk (Ron Livingston) kæmper i denne nye komedieserie med at få sit liv tilbage på sporet, hvilket bliver besværliggjort at hans negative attitude til… alt. Han har intet filter og formår at pisse alle i hans liv af - og selvom han har sit alkoholmisbrug under kontrol, opdager han, at det at blive ‘clean’ faktisk er den lette del, når ens liv ellers er ét stort rod.
Premiere på HBO 18. oktober

 

Graves (sæson 2)
Den tidligere præsident Richard Graves (Nick Holte) får en åbenbaring, 25 år efter han har forladt Det Hvide Hus: Den politik, han kørte som USA’s leder, har skadet landet årtier frem. Efter et år med offentlig utilfredshed med hans præsidentielle arv, søger Graves i sæson 2 ind i sig selv for at finde den mand, han var, før han blev præsident. Serien skulle ifølge anmeldere være en udmærket erstatning for den nyligt afsluttede HBO-serie ‘Veep’, så hvis du er i mangel på politisk satire, kan ‘Graves’ være svaret på dine bønner.
Premiere på HBO 23. oktober

Jackie (biografi/drama)
‘Jackie’ er et portræt af en af de største begivenheder i USA’s historie set gennem førstedamen, Jacqueline Kennedys, øjne. I filmen følger vi hende umiddelbart før, under og efter mordet på John F. Kennedy, og hvordan hun kæmper mod sorgen og traumet for at kunne sikre sin mands arv, være psykisk til stede for sine børn og reetablere sin tro.
Premiere på Viaplay 6. oktober

Couple Thinkers
Komikeren Craig Ferguson, som tidligere var vært på talkshowet ‘The Late Show’, rejser i dette nye program verden rundt med sin kone, Megan, for at tale med nogle af klodens mest intelligente, indflydelsesrige og innovative personer.
Premiere på Viaplay 9. oktober

 

Underverden (action)
Da den succesfulde læge Zaid (Dar Salim) bliver opsøgt af sin bandeinvolverede lillebror Yasin, som vil låne penge, afviser han ham og ender i stor sorg, da Yasin kort tid efter bliver fundet banket til døde. Overvældet af skyld og afmagt over for politiet, som ikke ønsker at grave dybere i sagen, tager Zaid situationen i egen hånd og igangsætter en selvtægtsmission i den danske underverden.
Premiere på Viaplay 17. oktober

Passengers (adventure/drama)
Tusindvis af mennesker bliver transporteret i et rumfartøj, der har kurs mod en fjerntliggende koloni på en anden planet. Rejsen vil tage 110 år, hvorfor passagererne er lagt i en dvale, der skal vare hele turen - men en fejl i et af fartøjets anlæg resulterer i, at Jim (Chris Pratt) og Aurora (Jennifer Lawrence) bliver vækket 90 år for tidligt. De skal nu finde ud af, hvad der er gået galt, og samtidig melder forelskelsen sig på banen.
Premiere på Viaplay 20. oktober

 

Lore (sæson 1)
Producerne bag ‘The Walking Dead’ og ‘The X-Files’ er tilbage med denne nye horrorserie, som bygger på Aaron Mahnkes podcast af samme navn. I den nye serie afdækkes i hvert afsnit de virkelige hændelser, som vores værste mareridt er baseret på - og fortæller historien om, hvordan horrorlegender som vampyrer og varulve er funderet i virkeligheden.
Premiere på Amazon Prime 13. oktober

 

Thursday Night Football
Hver torsdag i oktober kl. 01.25 kan Amazon Prime-abonnenter streame alle kampe fra den amerikanske football-liga live. To kommentatorer vil være med live og fortælle om spillets uddannelsesmæssige aspekter af spillet til de, der ikke er bekendte med amerikansk fodboldjargon.
Livestream hver torsdag i oktober kl. 01.25

Andre film og serier, der har premiere på streamingtjenesterne i oktober

HBO:

Supergirl (sæson 3). Premiere på HBO 10. oktober
The Shannara Chronicles (sæson 2). Premiere på HBO 12. oktober
White Famous (sæson 1). Premiere på HBO 16. oktober
Berlin Station (sæson 2). Premiere på HBO 16. oktober
Graves (sæson 2). Premiere på HBO 23. oktober

Viaplay:

Gold (adventure/drama). Premiere på Viaplay 3. oktober
StartUp (sæson 2). Premiere på Viaplay 4. oktober
Queen of Katwe (biografi/drama). Premiere på Viaplay 10. oktober
The Night Shift (sæson 4). Premiere på Viaplay 11. oktober
Yes No Maybe (komedie/romantik). Premiere på Viaplay 13. oktober 2017
Greys Hvide Verden (sæson 13). Premiere på Viaplay 15. oktober
Graceland (sæson 3). Premiere på Viaplay 23. oktober
Mistress America (komedie/drama). Premiere på Viaplay 24. oktober
Morran & Tobias. Premiere på Viaplay 26. oktober
Syng (animation/komedie). Premiere på Viaplay 27. oktober

Amazon Prime:

The Tick (sæson 1). Premiere på Amazon Prime 13. oktober
Red Oaks (sæson 3). Premiere på Amazon Prime 20. oktober

LÆS OGSÅ: 30 år efter: Coming to America får en toer

LÆS OGSÅ: Fem bud på en ung John McClane

LÆS OGSÅ:  Kendisser deler pinlige teenage-billeder på Twitter