Jon Stewart
Foto: Getty

Endelig: Jon Stewart vender tilbage til tv

Den tidligere ’The Daily Show’ vært gør comeback.

Der var mange, der begræd Jon Stewarts farvel til ’The Daily Show’, da han forlod det populære satiriske nyhedsprogram efter 16 år i værtsstolen. Og når folk ikke har haft travlt med at vurdere hans efterfølger, den sydafrikanske komiker Trevor Noah, har de spekuleret på, hvad Stewarts næste projekt skulle være – og om han overhovedet ville vende tilbage?

Men nu har HBO annonceret, at Jon Stewart vil tone frem på tv-skærmen i to nye stand-up shows, som er Stewarts første af slagsen siden 1996. Der sker, efter det kom frem i maj, at den amerikanske tv-kanal havde droppet en ny serie med Jon Stewart på grund tekniske udfordringer med produktionen.

”Jeg er virkelig begejstret for at få muligheden for at vende tilbage til stand-up på HBO. De har altid sat standarden for gode stand-ud shows. Plus, nu kan jeg endelig få brugt de sidste Saddam Hussein-jokes, der blev til overs efter mit forrige show,” siger Jon Stewart i en pressemeddelelse.

Mange fans vil nok være skuffede over, at der i første omgang blot er tale om to enkeltstående shows, men forhåbentlig kan de være med til at bane vejen for endnu mere Jon Stewart i dit tv i fremtiden. Det ligger endnu ikke fast, hvornår de to nye stand-up shows får premiere, men HBO meddeler, at både dato og sted vil blive annonceret, så snart de er endeligt bekræftet.