Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Fem gode bøger til din ønskeliste

Foto: PR

Fem gode bøger til din ønskeliste

Bløde pakker er spændende at få – men også lidt for spændende, for du ved jo bedst selv, hvad der klæder dig. Så er det godt, du kan altid ønske dig en bog. Redaktionen har samlet en håndfuld gode titler, som vi har læst i løbet af året.

bogandy.jpgAndy Warhol: ’Fame’ (2018)
”There are three things that always look beautiful to me: my same good pair of old shoes that don’t hurt, my bedroom, and U.S. Customs on the way back home.” Amerikanske Andy Warhol var ikke kun eminent til kunst, han skrev også en række sjove og indsigtsfulde tekster, der er værd at læse selv 33 år efter hans død. ’Fame’ er et lille udvalg af hans bedste tanker og observationer af det moderne liv, der fokuserer på emnerne kærlighed, skønhed og berømmelse.

kafkabog.jpgHaruki Murakami: ’Kafka på stranden’ (2002)
Haruki Murakami er en mester ud i overnaturlig romankunst, som man aldrig får nok af at læse. Det er ’Kafka på stranden’ et fremragende eksempel på. Historien om den 15-årige Kafka Tamura, der stikker af hjemmefra for at finde sin mor og søster, er gådefuld, bevægende og velskrevet. Et glimrende udgangspunkt til at dykke ned i Murakamis forfatterskab.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her