De fleste fans har nok flere gange drømt om selv at spille med i hitserien ‘Game of Thrones’. Og nu kommer din chance for at blive den næste Jon Snow - eller i det mindste bare møde ham - endelig: Serien søger nemlig lige nu tre skuespillere til sin ottende og sidste sæson, skriver Business Insider.

HBO starter filmatiseringen af den sidste sæson i november, og ifølge mediet søger de i den forbindelse efter i alt syv skuespillere, hvoraf tre af dem skal være fra Norden.

Der er to mandlige roller på højkant. Den ene mand er en landmand i alderen 25  til 35, der er en “ligetil, ærlig mand med simpel smag, som arbejder i marken." Den anden rolle er en vagt i alderen 18 til 25, som skal være en “karakterfuld skuespiller med god timing, som kan spille en mindre rolle over for hovedrollerne.”

Kvindelige ‘Game of Thrones’-fans har også mulighed for at medvirke i serien. Folkene bag serien søger nemlig også efter en “flabet og attraktiv pige i alderen 18-25”, som er en “sexet og selvsikker nordisk pige, som skal spille en god, mindeværdig scene i en enkelt episode”, ligeledes over for seriens hovedroller.

Hvis du selv mener, at du ville gøre det godt i Westeros, skal du være hurtig og slå til nu. Ifølge fansiden Watchers on the Wall skal rollerne nemlig allerede filmes mellem 6. november og 11. december.

LÆS OGSÅ: Apple hyrer Spielberg og går ind i streamingkampen på ’Stranger Things’-måden

LÆS OGSÅ: Eminem sviner TrumpStar Wars: The Last Jedi trailer

LÆS OGSÅ: Star Wars: The Last Jedi trailer