Hvad undrer du dig over, aldrig er blevet en hype?

“Enkel og kærlig brun mad, grøn salat med god eddike, sandwiches med æggesalat. Kort sagt, der fremkalder små øjeblikke af nostalgi.”

Hvad har du i dit hjem, som de færreste har?

“Et fotografi af Torben Christensen af Herbie Hancock, da han gav koncert på Frederiksberg engang i 1970'erne. Anton Stacks fra pladebutikken Palmspree på Stefansgade forærede det til mig. Min hustru Pernille og jeg lytter religiøst til Herbie Hancock, så han har fået ærespladsen over spisebordet. Og så har jeg også 700 små spirer i vores vindueskarme i lejligheden, der venter på at komme ned i mulden på vores gård."

Hvad har du senest brugt 1.000 kr. på?

“Plader. Vi spiller konstant musik i vores deli, så det er vigtigt for mig at have en konstant rotation af god musik. I København er jeg særligt glad for pladebutikkerne Paname City Records, CAN, Beat og Palmspree. Der arbejder nogle seriøst musikvidende mennesker i de butikker."

Hvilken rejsedestination vender du altid tilbage til?

“Det må være Skåne i Sverige. Rullende bakker, landskaber med udsigt og smukke strande. Vi besøger Talldungen Gårdshotel på den svenske østkyst så ofte, det kan lade sig gøre. Ejeren, Emma, har skabt et af det varmeste og mest imødekommende steder, jeg nogensinde har været. At de også har et vinkort af dimensioner er bare et stort win."

Hvornår vidste du, at du var god?

“Jeg venter stadig på det moment of clarity."

Læs mere om Auren's Deli lige her og følg med her.