De mørke dage nærmer sig med en forbavsende hast og pludselig har du mere lyst til varm comfort food i sofaen end hvidvin ved en franskinspireret fortovscafé. Det er efterår, og det er tid til give dit Netflix-abonnement en hel del mere opmærksomhed. I bytte for din tid giver streamingtjenesten dig til gengæld et væld af ny, bingeworthy streaming.
 
Maniac
 
Den helt nye og ultrahypede Netflix Originals-serie med Jonah Hill og Emma Stone har været ventet af utålmodige anmeldere og fans, lige siden vi første gang fik nys om projektet. Nu ser Maniac endelig dagens lys, og forventningerne til de to stjerneskuespillere og seriens plot er bestemt ikke blevet mindre af den lange ventetid. Med spænding, mørk, sarkastisk humor og et bizart psykisk spil er der i hvert fald lagt op til at den 10 afsnit lange Sci-Fi komedieserie skal være et af Netflix’ absolutte højdepunkter i år.
 
Du kan læse mere og se traileren til serien her.
 
Premiere d. 21. september på Netflix.

 


Chef’s Table
 
Sirligt dekorerede desserter, cookies med det rigtige knæk og chokoladeis med den perfekte balance mellem bitterhed og sødme. I den nye sæson af Chef’s Table kaster Netflix sig ud i nye kulinariske eventyr på tværs af klodens kontinenter og tager kameraet med på besøg hos nogle af verdens bedste dessertkokke. Dokumentarserien er et godt alternativ til traditionelle, forudsigelige madlavningsprogrammer, men du slipper ikke for at få voldsomme cravings undervejs.
 
Premiere d. 28. september på Netflix.
 
American Vandal
 
Det ligner den helt klassiske fortælling om en makaber true crime, begået af en seriemorder, psykotisk forbryder eller andre ondsindede mennesker. Det er dog kun indtil plottet skrider fremad, og det bliver tydeligt for enhver, at serien er en parodi på den ellers ultraseriøse genre – det virker præcis efter hensigten. Publikum morer sig hele vejen gennem seriens første sæson, og nu er det tid til at genoptage det humoristiske mysterium.
 
Premiere d. 14. september på Netflix. 
 
Marvel’s Iron Fist
 
Er du fan af Marvels mange filmproduktioner, så er du sikkert også tilhænger af Netflix-serien Marvel’s Iron Fist, som er baseret på tegneseriegigantens superhelteunivers. I den ægte Marvel-ånd er plottet gennem første sæson godt polstret med masser af overnaturlige kræfter, action og selvfølgelig konflikter mellem det onde og det gode. Ikke mindst toppes første sæson nu med 10 nye afsnit, som rammer Netflix den kommende måned.
 
Premiere d. 7. september.

 


Marvel’s edition: Gensyn med alle superheltene
 
Vi bliver i Marvels forunderlige univers lidt endnu, for september er en vindermåned for alle jer, der elsker superhelte. Netflix hylder nemlig alle de gode, sprængfarlige og action-spækkede filmiske tegneseriefortællinger under den samlede betegnelse ’Marvel’s Edition’. Det er et gensyn med Guardians of the Galaxy, The Avengers, Ant-Man og andre klassikere, og det er værdifuldt tidsfordriv på en regnvejrsdag.
 
Hold the Dark
 
Det er blandt andet med Alexander Skarsgård på rollelisten, at Netflix’ nye thrillerfilm Hold The Dark skal tage publikum med storm. Filmen, som er baseret på en roman af samme navn, foregår i Alaskas barske natur, hvor en lille dreng er meldt savnet. Teorien går på, at han er blevet taget af ulve, men i virkeligheden er mysteriet meget større endda. Filmen vises for første gang på Toronto International Film Festival d. 12. september, og godt to uger senere lander den på Netflix.
 
Premiere d. 28. september på Netflix.

 


Total Recall
 
Det er filmkunst fra starten af 90’erne, og det er en nostalgisk tidsrejse tilbage til dengang, Arnold Schwarzenegger var i topform, mens Sharon Stone var selve definitionen af sexappeal. På sin tid var Total Recall banebrydende rent teknisk og desuden en af de dyreste film nogensinde. Heldigvis tjente filmen sig selv hjem mange gange, og i dag, 30 år senere, er Total Recall stadig en film, du bør have set.
 
Premiere d. 27. september.

 
Into the Wild
 
Det er mere end ti år siden, at Sean Penns succesfulde dannelsesfilm Into The Wild første gang blev vist på storskærm, men historien om den unge Christopher McCandless, som forlader alt, han ejer, for at leve i Alaskas vilde naturlandskaber, er tidsløs. Nogle vil endda argumentere for, at filmen giver endnu mere stof til eftertanke i dag end nogensinde før med vores omskiftelige, digitale hverdag anno 2018. 

Premiere d. 1. september på Netflix.