27-årige Kasper Schmeichel voksede op i sin far Peters målmandshandsker. Sønnen fulgte sin højtråbende far med overalt og ville også stå på mål og lave tv-redninger, når han blev stor.

Stakkels dreng, tænkte mange. Kasper var ligeglad, i hvert fald udad til. Han bed det i sig og trænede videre. I dag forekommer historien om sønnen, der trådte ud af fars skygge, allerede fortidig og klichépræget. Kasper Schmeichel er for længst trådt i karakter som sin egen.

Den unge, blonde keeper tegner til at blive en sikker ankermand for det landshold, der skal føre os hele vejen til EM i Frankrig om to år. Vi trænger til en slutrunde, og i månedens Euroman sætter vi et hold af nye, spirende talenter og gamle kræfter, der skal få os til at heppe på landsholdet.

Se et interview med ham her om at være på forsiden af Euroman, og om hans forventninger til den kommende sæson i den bedste engelske række.

I månedens Euroman kan du også møde beboerne på Veteranhjemmet i København. Danmark har sendt 40.000 soldater i krig de seneste 25 år. De fleste kom hjem i live, men for nogle af mændene fulgte krigen med. Vi flyttede ind på Veteranhjemmet i et døgn og mødte en gruppe sårede mænd, der forsøger at finde tilbage til en hverdag uden snigskytter og onde drømme.

’Da loftet faldt ned’ er overskriften på vores portræt af den tidligere topembedsmand Peter Loft, der var chef for 8.000 ansatte i Skatteministeriet. I dag er han fritstillet og landskendt for sin rolle i statsministerparrets skattesag. I Euroman fortæller han den usædvanlige og ærlige historie om en offentlig deroute. 

I Euroman kan du også hente råd til det gode arbejdsliv. Du kan møde forfatteren Dennis Jürgensen, skuespilleren Birgitte Hjort Sørensen (tak skæbne!) og instruktøren Niels Arden Oplev, som har sparket døren ind til Hollywood og ikke finder sig i noget som helst.

God sensommerlæsning. Husk at lukke munden, når du cykler. Der er hvepse i luften, og de er lettere irritable.

Få fire numre af Euroman + t-shirt fra Bruuns Bazar for 259 kr. (du sparer 319 kr.)