Jo jo, vi har endnu en sæson af ’Game of Thrones’ til gode, ’Vikings’ kører stadig, ligesom alle Netflix mange egenproduktioner, som kun lige er sat i gang. Har du alligevel ikke fundet noget, som helt kan erstatte din yndlingsserie, så kig med her. Det kunne jo være at en af disse kommende serier skulle falde i din smag.

Black Monday

Vi spoler tiden tilbage til mandag d. 19. oktober 1987, også kendt som ’Black Monday’. Det er dagen, hvor det værste krak på Wallstreet i historien finder sted, og midt i det hele står en gruppe af atypiske børsmæglere, som i virkeligheden er dem, der får det hele til at ramle. I dag er det over 30 år siden, den skæbnesvangre dag på Børsen fandt sted – og det er altså tilpas lang tid, til at vi godt må grine af, hvor galt det gik. Det mener skaberne bag komedieserien ’Black Monday’, og med Don Cheadle, Andrew Rannells og Regina Hall i hovedrollerne bliver det svært at komme igennem fortidens misere uden at more sig.

Premiere i januar.

What We Do in the Shadows

Hvis du føler dig I humør til endnu en mockumentary om vampyrer, så er der relativt stor sandsynlighed for, at denne sag er noget for dig. Serien baserer sig på den New Zealandske kultfilm af samme navn, blot i en betragteligt længere og amerikansk udgave. Ligesom i filmen kommer vi til at følge en gruppe vampyrer, som har prøvet at passe ind i den almindelige, menneskelige livsstil gennem alle de 300 år, de har levet. Deres ellers store anstrengelser bliver aldrig helt til en ubetinget succes.
 
Premieredato offentliggøres snarest.

The Witcher

Fra New Zealand til Polen, hvor Netflix har hentet inspiration til deres kommende serie i ’The Witcher’-bøgerne af den polske forfatter Andrzej Sapowski. I skikkelse af historiens helt store superhelt, monster-jægeren Geralt af Rivia, finder vi Henry Cavill, som kæmper for mere oprigtighed i en farlig verden. Hjemme i Polen er ’The Witcher’-bøgerne svært populære, så mon ikke serien også formår at skabe sig en hæderlig fanskare.

Premieredato offentliggøres snarest.

Central Park 5

Selvom seriens navn måske leder dine tanker hen på Friends’ karakteristiske dåselatter, så er ’Central Park 5’ alt andet end en hyggelig sitcom. Den Netflix-producerede serie er nemlig den virkelige fortælling om, hvordan fem unge, sorte mænd i 1989 blev tiltalt og dømt for på koldblodig vis at have overfaldet en kvinde i Central Park. Problemet var bare, at de fem mænd var uskyldige, og at der skulle gå 25 år, før myndighederne fandt ud af sandheden.

Premieredato offentliggøres snarest.

cityonahill.jpgCity on a Hill

City on a Hill

Serien foregår i 90’ernes Boston, hvor retssystemet er gennemsyret af bundkorrupte skikkelser, lige fra politimanden på gaden og helt op i de højere lag i systemet.   Seriens første sæson, som består af 12 afsnit følger en kvindelig anklager, som allierer sig med den ellers korrupte FBI-veteran Jackie Rhodes for at ændre forholdene til det bedre. I producerstolen sidder Matt Damon og Ben Affleck, som vender tilbage til Boston-miljøet fra ’Good Will Hunting’, hvor de sammen vandt en Oscar for deres manuskript. Bedre anledning til et solidt comeback fra de to bliver svær at finde.

Premieredato offentliggøres snarest.

Godfather of Harlem

Endnu en historie fra virkelighedens verden kommer til at indfinde sig på serie-scenen med ’Godfather of Harlem’, som portrætterer Bumpy Johnson, den storkriminelle leder, som plejede at styre sit nabolags kriminelle aktiviteter med hård hånd, før han blev fanget og dømt til at afsone 10 år i fængsel. Nu er han tilbage og klar til at kæmpe for at generobre magten, som den italienske mafia overtog efter ham.
 
Premieredato offentliggøres snarest.

Good Omens

Menneskeheden er i fuld færd med at forberede sig på verdens undergang, idet en engel og en dæmon beslutter sig for, at det skal være løgn. Derfor slår det umage par – og almindeligvis ærkefjender – sig sammen for at sabotere apokalypsen, som er nært forestående. ’Good Omens’ baserer sig på en fantasybog af samme navn fra 1990, og dens mange fans mener, at det er på høje tid, at bogen kommer i serieformat. Michael Sheen og David Tennant er seriens frontfigurer i rollerne som hhv. det gode og det onde, der skal bekæmpe ’begyndelsen på enden’.

Premieredato offentliggøres snarest.