Hvad undrer du dig over, aldrig er blevet en hype?

“Fritid. Alt for mange mennesker fortæller mig, at de ikke ved, hvad de skal lave, når de har fri. Fritid burde blive en trend igen. At ligge og dase, ordne have, gå til noget keramik eller sport eller sysle, at nyde at have nul planer, bare se hvad der sker. Glo en masse fjernsyn. Jeg ser stadigvæk flow-tv. Jeg tror, man bliver yngre af at være god til fritid. Jeg får stress af at tale med mennesker på min egen alder, jeg er i 30’erne, hvor arbejde og logistik fylder for meget. Jeg viber bedre med efterlønnere.”

Hvad har du i dit hjem, som de færreste har?

“En dvd-afspiller. Det er for eksempel umuligt på lovlig vis at finde BBC’s ‘Stolthed og Fordom’ på stream, så min mand fandt den til mig på dvd.”

Hvad har du senest brugt 1.000 kr. på?

“Pudebetræk fra Stilleben. Jeg havde fået et gavekort på 1.000 kr. af min svigermor og manglede nyt betræk til pyntepuder.”

Hvilken rejsedestination vender du altid tilbage til?

“Ligesom alle andre i min generation har jeg altid været en Easyjetsetter, der tog meget til Berlin, men Milano er en by, jeg virkelig elsker at genbesøge for maden og skønheden og stemningen. Min veninde Franciska bor i Milano. Hun arbejder som herretøjsdesigner for Versace. Jeg elsker, at der aldrig rigtigt sker det store hipsterhysteri i Milano. Der åbner ikke en milliard surdejsbagerier hver uge, men der sker alligevel noget. Der summer tidsløst og der er dejlige museer som Fondazione Prada.

Jeg besøger altid art deco villaen Villa Necchi Campiglio, som er designet af arkitekten Piero Portaluppi i 1930'erne. Det er den villa, der er med i Luca Guadagnino filmen ‘I Am Love’ (Lo Sono L’amore) med Tilda Swinton, som er en af mine yndlingsfilm. Villa Necchi er også med i ‘House of Gucci’ som huset, hvor Paolos far Rudolpho, spillet af Jeremy Irons, bor. Franciska og jeg er blevet mødre næsten samtidig, så jeg glæder mig til at besøge hende igen og opleve byen på en anden måde.”

Hvornår vidste du, at du var god?

“Da jeg startede min podcast Poptillægget og opdagede, at jeg ikke har svært ved at finde på programideer. Men især da jeg lavede Protesttilægget og fik vist nogle nye og mere sårbare sider af mig selv som en vært, der ikke altid har svarene, men gerne vil tage de svære samtaler."

Følg Lucia her.

Ovenstående interview blev oprindeligt bragt i vores nyhedsbrev Morgenpost, der hver fredag morgen udkommer med en samling af det allerbedste, vi har set på internettet i løbet af ugen. Veloplagt, velskrevet og altid med en ambition om, at man skal gå opløftet ind i weekenden, når Morgenpost er læst til ende. For at læse hele nyhedsbrevet skal du skrive dig op her.