Det er blevet forår i Danmark, og det fejrer Peter Falktoft og Esben Bjerre med at tage Christopher, der er på forsiden af denne måneds Euroman, rundt på en omvej i København.

En tur, der bringer dem ud til Royal Golf Club, og senere tester de nogle af sangerens helt nye numre på en gruppe teenage-piger.

Inden Peter og Esben samler Christopher op, diskuterer de det faktum, at Christopher i artiklen i bladet fortæller, at han har et tysk Gaggenau-køkken. 

”Han har jo god smag, men han er jo et sted i livet, hvor man ikke går op i køkkendesign. Mon det, at han nævner det, er en tjeneste for, at han har fået et gratis køkken?” spørger Peter Falktoft.

”Jeg kan sagtens forstå det. Det er det dyreste køkken, du kan komme i nærheden af,” svarer Esben, og Peter følger op.

”Jeg skulle også hellere end gerne lægge mig på knæ for sådan et køkken.”

Efter Christopher er blevet samlet op i hjertet af København, kører de til Amager, hvor de skal drive på golfbanen. For Peter og Esben er det første gang, så Christopher må lige give et lynkursus.

”Strut godt med røven. Jeg snakker specielt til dig Esben. Kuglen mellem benene, som man siger. Strakte arme og skuldre.”

Efter den indledende instruks er Peters eneste kommentar:

”Hold da op, hvor er du flot.”

I næste uges udgave af 'Omvejen' forlader drengene København for at tage til til Esbens hjemegn Sejs ved Silkeborg. Se med næste fredag.

LÆS OGSÅ: 2. afsnit: Peter og Esben besøger Danmarks rigeste kommune

LÆS OGSÅ: 1. afsnit: Peter og Esben møder Mads Nørgaard