Rihanna og George Clooney spiller ’Jeg har aldrig’
Foto: Fra talkshowet 'Ellen' Talkshowværten Ellen Degeneres har for vane at lege 'Never have I ever' med sine prominente gæster. Tidligere er også Madonna, Jennifer Lopez og Justin Bieber kommet med indrømmelser.

Rihanna og George Clooney spiller ’Jeg har aldrig’

Der er ikke noget som en god drikkeleg.

Vældig populær er ’Jeg har aldrig,’ hvor en person i selskabet siger en, ofte seksuel, ting, som vedkommende aldrig har prøvet. Hvis de andre derimod har, skal de drikke et shot eller en tår øl.

Det kan ende med at blive meget afslørende, men fordelen er, at man hurtigt bliver lidt bedugget og har lov at håbe, at de andre næste dag har glemt, hvad man har indrømmet at have gjort.

Forleden foregik legen i fuldt dags- og projektørlys.

Det var den amerikanske komiker Ellen Degeneres, der i sit talkshow havde inviteret skuespiller George Clooney og sangerinde Rihanna til at lege legen, der på engelsk hedder ’Never have I ever.’

Shots var skiftet ud med et skilt, gæsterne kunne vende for enten at bekræfte eller afvise en påstand.

Det startede afslørende ud.

”Jeg har aldrig sendt et nøgenbillede til nogen,” siger Ellen Degeneres i klippet fra udsendelsen.

Rihanna ruller skyldigt med øjnene, og vender skiltet med ’I have’-siden udad, kigger ned og modtager hujende klapsalver fra salen. I sofaen ved siden af hende viser George Clooney den anden side af sit skilt frem; ’I have never’.

“Yeah right, George!” siger Rihanna.

“Jeg har aldrig svømmet nøgen i Comosøen,” fortsætter Ellen Degeneres med henvisning til en sø I Italien, som George Clooney bor tæt på. Clooney bekræfter, at det har han prøvet, mens talkshowværten siger, at hun er ked af, at hende og Rihanna aldrig er blevet inviteret.

Begge gæster har i øvrigt været fulde før middagstid, afslører de, og ingen af dem har været sammen med nogen over 50. Heller ikke George Clooney, der selv er 54.

Se hele legen her: 

 

LÆS OGSÅ: Se video: Første upload til YouTube nogensinde

LÆS OGSÅ: Ny viral video: Vanemennesket går igen

LÆS OGSÅ: 5 kendte mænd: Hun var mit første kendis-crush

Se, hvad vi ellers skriver om: Viral video