Russell Crowe er ikke til at genkende som skandaleramt Fox News-chef i ny serie
Foto: Showtime

Russell Crowe er ikke til at genkende som skandaleramt Fox News-chef i ny serie

Det samme gælder for medskuespillerinden Sienna Miller. Begge har gennemgået en vild forvandling i den kommende tv-serie 'The Loudest Voice in the Room', hvis første trailer netop er udsendt.

Der er blevet brugt godt med timer i sminkestolen og foran spejlet for både Russell Crowe, 55, og Sienna Miller, 37, til deres hovedroller i en ny tv-serie, der skildrer de sidste ti år af den tidligere Fox News-boss- og grundlægger Roger Ailes' liv.

For hverken Crowe eller Miller er til at genkende i 'The Loudest Voice in the Room'. De to spiller henholdsvis Roger Ailes og konen Elizabeth Tilson.

Den nu afdøde Ailes var en berygtet og skandaleramt herre. Gennem 20 år var han kongen af den amerikanske højrefløj, mens han regerede Fox News med hård hånd, og i en kortvarig periode var han også rådgiver for Donald Trump.

Men i 2016, året før hans død, fik han sparket på den konservative nyhedsstation, da det blev afsløret, at han havde misbrugt sin magt til at udøve sexchikane på de kvindelige ansatte. De havde være udsat for lumre bemærkninger, følende hænder og karrieremæssige sanktioner, hvis de sagde fra overfor det.

For at se ud som Ailes og Tilson iførte Crowe og Miller sig fedmedragter, så de fik noget mere på sidebenene.

'The Loudest Voice in the Room' er produceret for Showtime og får amerikansk premiere 30. juni, men desværre kendes en dansk offentliggørelse endnu ikke.

Du kan dog her se den netop udgivet trailer til serien, hvor Ailes gør hvad som helst for at beskytte sin tv-kanal :

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier og Streaming