Se traileren: Ny Netflix-serie fra skaberne af ’Stranger Things’
Foto: Netflix

Se traileren: Ny Netflix-serie fra skaberne af ’Stranger Things’

Producerne af 'Stranger Things' står bag ny teen-serie fra Netflix.

Sydney ville være en helt normal teenager, der slås med boblende hormoner, tabet af sin far, et crush på sin bedste ven og livet som ung i en lille amerikansk by – hvis det altså ikke lige var fordi, hun samtidig var udstyret med telekinetiske superkræfter, som gør hende i stand til at flytte ting ved tankens kræft.

Nogenlunde sådan lyder oplægget til den nye coming-of-age-serie ’I Am Not Okay With This’ fra Netflix, der får premiere senere på måneden. Streamingtjenesten har netop offentliggjort den officielle trailer for serien, og på papiret er der god grund til at glæde sig:

Bag den nye serie står nemlig producerne af sci-fi-succesen ’Stranger Things’ og instruktøren af den anmelderroste teen-serie ’The End of the F***ing World’, mens rollen som den 15-årige Sydney indtages af Sophia Lillis, der er kendt for sin rolle som Beverly Marsh i de to nye ’It’-film baseret på Stephen Kings gyserroman af samme navn.

Serien er en blanding af mystik og komedie, og vurderet på traileren – hvis første scene viser Sydney på flugt fra politiet dækket i blod – er stemningen ikke ulig netop ’Stranger Things’.

’I Am Not Okay With This’ får premiere 26. februar. Se traileren her:

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier