Advertorial

Advertorial

Syng duet med Robbie

 WilliamsNu kan du synge duet med koncertaktuelle Robbie Williams, der opfordrer alle danskere til at give ham selskab på klassikeren ’Dream a Little Dream’. Hvis du tør dele din video med resten af Danmark, kan du vinde et personligt møde med superstjernen.

Se videoen nedenfor og bliv inspireret af de mange danskere som allerede har taget udfordringen op:Dream a little dream - og mød Robbie: Alle kan uploade deres egen udgave af sangen på Telenors hjemmeside, hvor videoen automatisk klippes sammen til en vaskeægte duet med Robbie Williams. Det kræver blot en internetforbindelse og et webcam. Man behøver med andre ord ikke være Kylie Minogue eller have sit eget lydstudie for at kaste sig ud i indlevet skønsang. Den 27. december vil den bedste video blive udpeget og vinderen belønnes med en meet-and-greet med Robbie Williams.

Vil du synge med og møde Robbie? Sådan gør du:

- Se videoen ovenfor og bliv klogere på, hvordan du uploader en video af dig selv. Du skal have et webcam installeret på din computer for at kunne deltage.

- Når du har uploadet din video, bliver den automatisk klippet sammen til en musikvideo, hvor du synger duet med Robbie. Nu kan du vælge, om du vil deltage i konkurrencen og få videoen publiceret på Telenors hjemmeside, om du vil dele den med dine venner på Facebook eller bare downloade filmen til din computer.
 
- Vinderen udtrækkes den 27. december og får direkte besked. Vinderen bestemmes af et jurypanel bestående af repræsentanter fra Universal Music. Man skal være fyldt 18 år for at uploade en video og deltage i konkurrencen. Ved at deltage giver man samtidig tilladelse til, at ens video kan blive brugt i Telenors tv-spots.

Præmien har en værdi af 20.000 kr.


Se, hvad vi ellers skriver om: Musik og Bøger