Teaser til sidste sæson af Game of Thrones viser Starkbørnene i store problemer

Teaser til sidste sæson af Game of Thrones viser Starkbørnene i store problemer

Teaseren til den sidste sæson af Game of Thrones er netop landet. Den besvarer ikke de mange spørgsmål sæson syv efterlod os med, men skaber blot mere undren om, hvad der nu kan ske.

Joffrey. Walder Frey. Meryn Trant. Tywin Lannister. Polliver. Rorge. The Hound. Ilyn Payne. Cersei. The Mountain. Beric Dondarrion. Melisandre. Thoros of Myr.

Arya Stark har mange navne på sin dødsliste. Indtil videre har flere af dem ladet livet, enten ved den snu Stark-piges hånd eller på anden vis, mens andre stadig er i live. I den nye teaser til ottende og sidste sæson af Game of Thrones ser det ud til, at de næste der dør, måske ikke er nogen fra listen - tværtimod. 

En af de populære vendinger der er gået verden rundt efter seriens gigasuccess, er snigmorderordenen Faceless Mens hilsen Valar Morghulis, hvilket groft oversat betyder: Alle skal dø. På det her tidspunkt er det eneste relevante spørgsmål, hvem dør først. 

For Game of Thrones er kendt for at slå dem ihjel, vi bedst kan lide, akkurat som de er ved at klare det godt. Sæson syv lagde op til en altødelæggende verdenskrig, efter at muren, der skiller de levende fra de døde, blev blæst i stumper og stykker.

Og i den nye teaser ser vi, hvordan Starkbørnene, Arya, Sansa og Jon opdager deres eget gravsted i Winterfells krypt, mens en isnende blå tåge sniger sig ind over dem. En enkelt fjer falder fra en statue og lander på jorden, hvorefter den fryser til is, hvilket uden tvivl vil puste til de mange konspirationer om, at Bran Stark i virkeligheden er The Night King. 

Se selv teaseren her.

Du kan i øvrigt læse denne udemærkede opsummering af sæson syv. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier og Game of Thrones