Tinder er synonym med jagten på kærlighed eller sex, men nu forlyder det, at datingappen udvider deres repertoire med en webtv-serie. Det skriver Variety.

Ifølge kilder tæt på Tinder kommer serien til at handle om en forestående dommedag, hvor man skal stille sig selv spørgsmålet ”hvem vil jeg bruge mit livs sidste nat med?”.

Serien bliver uploadet direkte til Tinder, hvor seeren selv har indflydelse på seriens handling med den velkendte swipe-funktion. Undervejs i handlingen skal man altså enten swipe til højre eller venstre for at bestemme, hvad det næste skridt i serien skal være.

Serien varer over to timer og er lavet til at blive set på smartphones. Den er filmet i Mexico City og instrueret af Karena Evans, der blandt andet har instrueret musikvideoen til Drakes virale hit ’In My Feelings’. Udgivelsesdatoen er sat til den første uge i oktober.

Og inden du bliver nervøs for, om Tinder er ved at skifte fra datingmekka til streamingtjeneste, så er Tinder altså stadig først og en fremmest en datingapp. En kilde tæt på projektet fortæller nemlig, at dating stadig er topprioriteten. På baggrund af serien vil Tinder skabe en algoritme, der matcher folk baseret på deres swipes, når de har set serien.