Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Tre bøger vi glæder os til i oktober

Foto: PR

Tre bøger vi glæder os til i oktober

Er du i tvivl om, hvilken bog du skal kaste dig over som det næste? Vi har fundet tre nye bøger, der er værd at overveje.

’Kennedy’

Kennedy-familien er blevet undersøgt fra alle leder og kanter gennem årene, men i ’Kennedy’ giver USA-kenderen Anders Agner Pedersen den samlede historie om Kennedy-dynastiet fra familiens spæde start og frem til i dag. I bogen hører vi om familiens magt og om nedturene, de tragiske dødsfald og om grumme familiehemmeligheder.

Udkommer 6. oktober på Lindhardt og Ringhof.

’Pigen i labyrinten’

Forfatteren Flora Conways treårige datter, Carrie, forsvinder pludselig, mens mor og datter leger skjul i lejligheden i Brooklyn. Hjemmet viser ingen tegn på indbrud eller en forbrydelse, og politiet står på bar bund i Guillaume Mussos roman ’Pigen i labyrinten’. Men på den anden side af Atlanterhavet bor en mand, som kan løse gåden, og denne mand må Flora finde.

Udkommer 5. oktober på Lindhardt og Ringhof.

’Efter åndemaneren’

Kim Leine afslutter sin store grønlandstrilogi med ’Efter åndemaneren’ om en risikabel danskledet ekspedition, som i 1884 stævner ud for at kortlægge den uudforskede grønlandske østkyst. Romanen er en dramatisk familiefortælling om danskere og grønlændere, kærlighed og begær og grådighed og skyld og om at slutte fred med stemmerne fra fortiden.

Udkommer 28. oktober på Gyldendal.