Tv-serier
Foto: Getty Images og PR Liev Schreiber og Jon Voight til premiere på 'Ray Donovan'.

Tre tv-serier, du skal streame nu

Digital redaktør Emil Norsker anbefaler tre serier, du kan varme dig på.

dims.jpg

The Romanoffs

Det er over tre år siden, Don Draper lavede sin sidste reklame i ’Mad Men’, og nu er manden bag, Mattew Weiner, endelig klar med en ny serie. Serien handler om den sidste store zar-slægt, Romanov, der stort set alle blev dræbt under den russiske revolution. Siden da har mange proklameret, at de har zarblod i årerne, og det er disse ægte eller indbildte slægtninge, som serien følger på tre forskellige kontinenter. Flere Mad Men-stjerner som Christina Hendricks og John Slattery er med, hvilket gør, at det er en af de serier, jeg har glædet mig allermest til.
Premiere på Amazon Prime 12. oktober.

maxresdefault.jpgThe Sentence

Da Rudy Valdez’ søster får en fængselsstraf på 15 år, sætter han sig for at dokumentere hendes døtres liv, så hun kan følge deres opvækst. Søsteren får en dom for at være involveret i en narkosag begået mange år tidligere, og det var hendes første forseelse. Siden forbrydelsen har hun stiftet familie og fået tre døtre. Instruktøren fortæller selv, at det ikke er en dokumentar om skyld, men om de hårde straffes konsekvenser for familien og lokalsamfundet.
Premiere på HBO 15. oktober.

raydonovan_601_210-r.jpgRay Donovan - sæson 6

En af mine absolutte favoritter, Ray Donovan, er tilbage. I de to seneste sæsoner har han og serien mistet lidt af pusten, og derfor giver det god mening at flytte handlingen til en ny by: fra Hollywood til New York. Ray er begyndt at arbejde igen efter et selvmordsforsøg, og det foregår i en evig gråzone, hvor moral, familieliv og straffelov konstant bliver udfordret. Han arbejder stadig som ’fixer’ – ham, de rige og berømte ringer til, når de er i knibe – og der er altid arbejde til en mand, der ikke er bange for at tage fat om halsen på problemet.
Premiere på HBO 28. oktober.

Se, hvad vi ellers skriver om: Streaming, HBO og Amazon