Han har givet os klassikere som Stepbrothers og ikke mindst Anchorman, men selv genier kan misse jackpot engang i mellem. Den nye komedie, 'The House' med stærke navne som Amy Poehler og Jason Matzoukas har kun hentet ni millioner dollars i den første weekend, hvilket er tre millioner mindre end forudset.

Dermed er der også et stykke op til, den kan spille sit budget på 40 millioner dollars hjem.

”Vi er så skuffede. Vi havde forventet mere. Det er meget uheldigt, at den ikke gør sig bedre, da tidlige visninger viste, at folk godt kunne lide den, fortæller chefen for WB Domestic Distribution, Jeff Goldstein til The Wrap.

Filmselskabet satte ellers filmen til premiere uden at flere anmeldere fik mulighed for at se den inden, men det har altså alligevel ikke virket. De anmeldelser der siden hen er kommet har også været temmelig blandet.

New York Times kan egentlig meget godt lide den og den mørke morale, der ligger bag, mens Los Angeles Times skriver, at den største ros, han kan finde, er, at man lige knap kan holde ud at se den.

Det har også kun fået en score på kun 16 procent hos Rotten Tomatoes, hvilket er syv procent lavere end The Book of Henry, der er blevet sablet ned.

Det er faktisk 18 år siden, at Will Ferrell har haft en lavere åbning på en film. Dengang var det komedien Superstar, de færreste formentlig husker i dag.
I løbet af den seneste tid har der været rygter om efterfølgere til hans største succeser, de førnævnte Anchorman og Stepbrothers.

De har især fået liv efter, han direkte adspurgte sagde:

Aldrig sige aldrig. Det sjove ved de karakterer er, at der kan gå 10 år , og vi kunne stadig spille dem – bare ældre og endnu dummere. Det er skønheden ved det."

Vi kan kun håbe.