1. Til tasterne 

Nogle produkter kan vi bare ikke holde os fra. Som denne her: en opdateret rejseskrivemaskine til at nedfælde alle dine idéer, når du er på farten.

E-ink skærm (farvel sløret syn), silkebløde sakseskift-taster, udkastoversigt, batteritid på fire uger og en vægt på bare 0,7 kg. Alt fedt trimmet.

Ikke tænke, bare skrive.

Freewrite Traveler rejseskrivemaskine til 4.684 kr. hos getfreewrite.com.

2. Studie(t)ur

Som du kunne læse i seneste udgave af dette magasin, er ’entry level’-ure-markedets nye slagmark. Man får de unge i stald med prisvenlige modeller, så de også køber de dyrere modeller senere.

Ingen vinkler denne manøvre bedre end Nomos, og de har nu skabt et ur til at markere studietriumferne.

Farven på skiven er lidt henad Hermès, og det hader vi ikke.

Nomos Glashütte ’Club Campus 38mm’ til 9.100 kr. hos nomos-glashuette.com.

3. En på hætten

For et par år siden havde du ikke en chance for at komme på GQ’s ’biggest fits of the week’-liste, hvis du ikke bar Nikes orange WNBA-hoodie.

Den skrig-orange hættetrøje med silhuetten af en kvinde, der laver et hookshot, blev revet ned af hylderne som varmt brød.

Nu er den tilbage. Køb den før din nabo.

Nike WNBA-hoodie til 499,95 kr. hos nike.com.

4. Gnavpot

Grooming til mænd er her der og alle vegne, men i den henseende fokuseres der primært på produkter til ansigtet. Ingen tør snakke skridt, knæ, albuer, tæer eller armhuler. Men det er der brug for.

Hvis du er typen, der træner meget eller er velsignet med store lemmer, så ved du, at friktion er mandens værste fjende. Enter Megaman.

Aldrig mere gnavesår. Selv tak.

Megaman ’Friction fighter cremestick’ til 90 kr. hos ulta.com.

5. (For)rygende kunst

Den New York-baserede designer Edie Parker specialiserer sig blandt andet i smukt rygetilbehør i mundblæst unika glas. Tal om at gå imod strømmen.

Der er askebægre, jointholdere, piber og, som her, en 50 centimeter høj håndlavet bong i psykedeliske murano-inspirerede nuancer.

Man får helt lyst til at fyre op.

Edie Parker-bong til 5.900 kr. hos edieparkerflower.com.

6. Grobund

Det er egentlig ikke fordi, den der pandemi-inducerede hjemmeplantedyrkningstrend rigtig bed på os, men når vi ser, at den dejligt svensk-klingende gård Näckrosgården sælger en pink østershat (Pleurotus djamor), du kan gro selv, fra det finsk-klingende område Pohjanmaa, så er vi altså klar.

Näckrosgården ’Pink oyster growkit’ til 260 kr. hos nackrosgarden.com.

7. Apokaloptimist

Hvis der er én ting, vinterbadning har lært os, er det dette: Det bliver aldrig kun værre. Du kommer i land igen, hvis du holder dig til planen: ud, ned, op, ind. Ikke overtænke.

Det er basal visdom og læring, du ikke kan betale dig til, når vinterens hugtænder har fat.

Og er du bange for at få kolde fødder? Det kan du købe dig fra.

O’Neill ’Psychotech Thermo’-vådstøvler til 725 kr. hos wetsuitcentre.co.uk.

8. Bogstak

Det er ikke fordi, det gennemgribende tema for disse sider nødvendigvis skal være vinterhåndteringsstrategier, men hvis du nu – som os – føler, at det er lidt ekstra op ad bakke i mørkemånederne, så se her: Den meget besøgsværdige decor-hjemmeside Arje har samlet sit overlegne bogudvalg i farvestakke.

Vi tager gerne en bunke solskin.

The Sunshine Book Stack til 5.645 kr. hos arje.com.

9. Landvinding

Vi drømmer stedse om den perfekte landbil. Og vi ved godt, hvilken én det skal være: en Land Cruiser. Fra 1988 – det år, hvor Toyota ramte proportion og udtryk fejlfrit mellem mild og rund familiefærge og hakket kassekampvogn.

Som det perfekte kærlighedsbarn mellem en Jeep Grand Wagoneer og en Mercedes G55.

Toyota Land Cruiser 1988, fra cirka 300.000 på dba.dk eller bilbasen.dk.

10. Udlån

Hvis du missede julegaven til bibliofilen i dit liv, så har vi din ryg: et personaliseret udlåningssæt. Komplet med gammeldags daterings- og statusstempel samt indekserings- og arkivkort.

Selvfølgelig med mulighed for farvekodning efter genre og forfatter.

Giv det til dig selv, hvis du har svært ved at låne ud af dine klassikere.

Bibliotekssæt fra Knock Knock til 167 kr. hos amazon.co.uk.