Online dating kan være frustrerende, når manglende matches får jagten til at føles mere som et spil tennis med sig selv end en egentlig succes. Særligt frustrerende er det, hvis det vælter ind med potentielle dates på alle dine venners telefoner, mens din egen app ligger pinligt stille hen.

Hvis du kender dét scenarie, har dating-app’en Hater måske svaret på dine bønner. App’en, der matcher folk på baggrund af ting, de ikke bryder sig om, har nemlig lavet research på sine mere end 400.000 brugere for at finde frem til, hvem af dem der får flest matches - og hvem der får færrest. Det skriver Independent.

Folkene bag app’en har helt konkret undersøgt, hvad der kendetegner dem med flest matches - og omvendt også hvad der kendetegner dem, der har knapt så meget held med kærligheden online.

Resultaterne viser, at kvinder tænder af på mænd, som går i shorts med praktiske lommer på siderne - altså dem der ofte kan købes i khaki eller beige nuancer og går til lige over knæet. Andre turn-offs for kvinder er mænd, som kan lide Pokémon Go og Windows-computere. Et knapt så overraskende resultat, vil nogen måske mene.

I den anden ende af skalaen drikker de mænd, der får flest matches, typisk den amerikanske hipster-øl PBR, shopper i butikskæden J. Crew og elsker superfoods. 

Men før du sætter dig ned på Mikkeller med en Macbook og en skål blåbær, er det vigtigt at huske på, at resultaterne kun er gældende for Haters brugere. Så du skal nok finde kærligheden en dag - også selvom dine yndlingsshorts er khakifarvede.

LÆS OGSÅ: Der er større risiko for et ulykkeligt forhold, hvis du kan lide Pepsi og din kæreste kan lide Coca Cola

LÆS OGSÅ: Tinder vil have dig til at droppe din tiger-selfie

LÆS OGSÅ: 5 konkrete råd fra fotografen: Sådan tager du de bedste portrætbilleder med din smartphone