Andreas Von Der Heide
Foto: Dennis Morton

Andreas Von Der Heides bedste julegave er et Rolex Datejust-ur, han arvede fra sin afdøde far

Designer og stifter af Les Deux fortæller om sin bedste julegave.

Hvad betyder uret for dig?
”Min far døde, da jeg var halvandet år. Den eneste ting, jeg har til minde om ham, er mit Rolex-ur, som jeg fik i julegave, da jeg var 14 år. Jeg har gået med det hver dag lige siden. Jeg kan ikke huske min far, men jeg kan godt lide tanken om, at han har gået med det ur, og at det forhåbentligt kan gå i arv i familien til mine børn.”

Har du en særlig juletradition?
”Min familie og jeg mødes hvert år første søndag i advent og synger julen ind. Førhen var det altid hos min mor, men efter jeg er blevet gift, mødes vi hos min svigermor hvert andet år. Vi synger altid de samme to julesange, spiser hjemmebagte æbleskiver, drikker varm kakao og laver årets adventskrans. Derefter går vi en lang tur sammen. Om aftenen laver vi noget mad af det, vi lige har i køleskabet. Det er meget uhøjtideligt, men rigtigt hyggeligt.”

Euroman Julegaveportrætter24200.jpgHvad ønsker du dig i år?
”I år er jeg blevet glad for at tage på undervandsjagt, hvor man dykker og fanger fisk under vandet med en harpun. Derfor ønsker jeg mig en helt særlig japansk træharpun, som bare er harpunen inden for undervandsjagt.”

Hvad er din største ambition for næste år?
”Jeg bliver far for anden gang i 2019, så på den private front er det helt klart at blive en god forælder for min søn nummer to. Karrieremæssigt har jeg ambitioner om, at Les Deux skal vokse sig endnu større, særligt på det engelske og det tyske marked som er meget vigtige for os lige nu.”

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Gaver og Ure