Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

OMGYes

Foto: OMGYes

OMGYes.com

Dette website vil gøre dig bedre til at tilfredsstille kvinder i sengen

Og du kan øve dig derhjemme på din smartphone eller tablet.

Alt for mange mænd er alt for dårlige til sex. Det er konklusionen, der gav folkene bag virksomheden OMGYes idéen til et website, som tilbyder mænd undervisning i teknikker til at blive bedre i sengen.

”Jeg tror, at jeg ved alt, hvad jeg har brug for at vide.” Sådan lyder det fra mange mænd ifølge den ene stifter af OMGYes, Rob Perkins, der fortæller til GQ, at forbløffende mange mænd er uinteresserede i at lære om sex. Det vil han gerne lave om på.

Det nyskabende ved OMGYes er dog ikke, at websitet tilbyder udvidet seksualundervisning til mænd, men at det giver dig mulighed for at øve dig derhjemme på din smartphone-skærm.

 

Gennem interaktive videoer af kvinders kønsdele kan mænd forsøge sig med de teknikker, som OMGYes har fundet frem til gennem adskillige interviews med kvinder og data fra Indiana University – og gør man det rigtigt, kvitteres der med et tilfredsstillende støn fra telefonens højttalere.

”Først spurgte vi dem (kvinderne, red.) bare: Hvad kan du lide? Og vi fik generelle svar som: ’Jeg kan lide cirkelbevægelser. Efterfølgende havde vi et meget intensivt spørgeskema, lidt som en ’opskrift’: I starten, kan du så lide dét eller dét? Hvilke mønstre, hvilke tryk? Hvordan varierer det? Hvad er rytmen?” fortæller Rob Perkins, der afslører, at det både er kvindernes egne kønsdele og egne stemmer, der optræder i videoerne. 

Første ’sæson’ af OMGYes koster ca. 200 kroner og har fokus på stimulering med fingrene. Kommende udgaver vil bl.a. inkludere guides til oral- og analsex, men udviklerne hos OMGYes er stadig i gang med at finde ud af, hvordan de kan overføre disse dele af akten til en smartphone-skærm.

Indtil da må du nøjes med at blive bedre til at bruge fingrene ved hjælp af de interaktive videoer, som du nok ikke skal se i bussen på vej hjem fra arbejde. Læs hele GQ’s interview med stifterne af OMGYes her.

LÆS OGSÅ: Slut med dårlige undskyldninger: Alkohol forandrer ikke din personlighed, som du tror

LÆS OGSÅ: Gymder er det nye Tinder – hvis du vil finde kærligheden i fitnesscenteret

LÆS OGSÅ: Sådan føles det at dyrke sex på webcam, mens fremmede kigger på