To unge italienere har fået en forretningside, der giver ordet kaffe to go en helt ny mening. De har nemlig udviklet et iPhone-cover, der er i stand til at lave frisk, varm espressokaffe, lige hvor du har lyst til den.

Det lyder usandsynligt, men kaffecoveret, der foreløbig kun eksisterer på Kickstarters tegnebræt, kommer til at fungere sådan her:

Man indsætter en flad kapsel med færdig kaffe i. Kaffen er vakuumpakket, så den kan holde sig frisk i op til tre måneder, og man kan vælge mellem tre smagsvarianter, ristet, arabica og klassisk.

Så trykker man på en knap på coveret, der aktiverer en app. I appen kan du indstille, hvordan du kunne tænke dig din kaffe, du kan blandt andet vælge imellem kaffe med og uden sukker. Coveret er i stand til at opvarme kaffen til 60 grader i løbet af få sekunder, og så er du klar til at skænke den i den lille plastikkop, der følger med i købet.

Vi har svært ved at gennemskue, om ideen er latterlig eller genial. Men det må vel komme an på smagen. Og selskabet, selvfølgelig. Denne lille film giver forslag til, hvordan du serverer den på den ægte italienske facon.