hmgoepprod-3 V.jpg

1. 

Dr.Jart+ er et koreansk hudplejemærke, hvis produkter er fyldt med ingredienser som ceramider, hyaluronsyre og niacinamid.

Efter afrensning masserer du en passende mængde ind i hele dit ansigt med hænderne eller en vatrondel. Toneren styrker hudens barriere, blødgør den og giver en fugtgivende base.

Dr.Jart+, Ceramidin Skin Barrier Serum Toner til 349 kr. for 150 ml. 

 

61UO59crBJS V 2.jpg

2.

Tør og irriteret hud er almindeligt i vinterhalvåret. Kulde og blæst kombineret med tør indendørs luft betyder, at din hud har brug for mere fugt. Det gælder også dine læber.

Men heldigvis er der hjælp at hente i denne balsam fra Paula’s Choice, som sørger for at udglatte læbernes struktur og gøre de fine linjer i læberne mindre synlige og tørre. 

Paula’s Choice, Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster til 235 kr. for 10 ml. 

 

RT2.webp V.jpg

3. 

Colekts veganske ansigtsvask renser og booster din hud med beroligende og fugtgivende ingredienser. Den hjælper desuden med at vaske snavs og døde hudceller væk, mens den samtidig efterlader gode bakterier og en sund dosis af naturlige olier.

Colekt, Retake Face Cleanser til 482 kr. for 100 ml.

 

100ml V.jpg

4.

En intenst fugtgivende ansigtsmaske til tør hud, som hjælper med at stabilisere hudens fugtbarriere natten over.

Du gør følgende: Rens huden, påfør cremen på fingerspidserne, og massér den forsigtigt ind. Lad masken sidde hele natten, og vågn op som et nyt menneske.

Kiehl’s, Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask til 305 kr. for 100 g.

 

sans_ref_DERMALOGICA_Stress_Relief_Eye_Lift_14552_BASSE_DEF_1024x1024 V.jpg

5. 

Intensiv og hurtigtvirkende øjenbehandling fra Dermalogica, der udglatter og opstrammer. En frelsende hjælper på dage, hvor du er stresset og måske har fået lidt poser under øjnene.

Bemærk prisen, men vær samtidig opmærksom på, at produktet er (næsten) sin vægt værd i guld.

Dermalogica, Stress Positive Eye Lift til 690 kr. for 25 ml.